Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: chusto-mt???

Chustonówka
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie chusto-mt???

nosi ktos??? jak w porownaniu do zwyklego mt (mam szyty przez oppamame)??
    bo mi sie czerwone cudo od vegi zamarzylo... aha i rozmiar M to tylko dla duzych dzieci?
    Mamusia Kubusia (09/2005) i Patuni (12/2007)
    http://moimdzieciom.blogspot.com/

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

No to jak ci sie podoba to bierz Jak od Vegi to pewnie z Babylonii, a z lyche mialam przyjemnosc pomacac i zwiazac i musze powiedziec (mimo, ze dla mnie MT z chusty to nadal profanacja ), ze duzo lepsze od zwyklego MT. Pieknie sie "przykleja" do obydwu człowieków

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

my nosimy
    w chustomejtaju z passion fruit od Vegi

wcześniej mielismy lnianego mietka i ten z chusty jest dużżżżżoooooo lepszy

dla mnie przede wszystkim dlatego, że są szerokie pasy, które imo lepiej rozkładają ciężar niż najlepiej nawet wypełnione pasy "normalne"

wiąże się też łatwiej z szerokimi pasami, bo prawie jak chustę, nie trzeba robić tego "myku" (jezu jak to się nazywa?) z krzyżowaniem pasów mejtaja na plecach dziecka (zawsze mi zjeżdżało pod nóżki Krzyśka)

dużo cieńszy materiał (BB cieniutka jest) i skośnokrzyżowy

jeden minus: ponieważ ciągle te same miejsca chustomejtaja mają styczność z ubraniem (czytaj pas biodrowy) zaczyna się niestety lekko mechacić, mimo orzeszkowego prania i sumiennego prasowania.

wkleję jeszcze raz fotkę (już się gdzieś chwaliłam ) mojego M i Krzyśka (mejtaj to ulubieniec męża)

Chustoholiczka

Domyślnie

też mam ochotę na Vegowego chusto-mt, nie dość że są piękne to jeszcze ponoć wygodne i w ogóle the best

rozglądam się wlasnie po pokoju i zastanawiam co by tu sprzedać zeby przybyło grosza na kupno MT

Chusteryczka Awatar kobra
    Miejscowość
    Chicago

Domyślnie

Bardzo ladny ten MT, podobaja mi sie szerokie pasy, na pewno jest wygodniej.Czy pas biodrowy w chustomejtaju jest wypelniony?
    Nothing you become will disappoint me;
    I have no preconception that I'd like to see you be or do.
    I have no desire to foresee you, only to discover you.
    You cannot disappoint me.

Aska - mama Kajetana (19.10.2007)

Chustomanka
    Miejscowość
    Bramki k/Warszawy

Domyślnie

Tak- pas biodrowy jest wypełniony. Cieszę się Pinaska, że się Wam dobrze nosi

http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
    Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden

Chustonówka
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie

pinaska! zdjecie piekne i w ogole to co piszesz brzmi kuszaco... ajajaj chyba znow ulegne "chustopozadaniu" i bedziemy kombinowac sposob na mechacenie

Domyślnie

No proszę jak chusta zyskuje. Nie tylko w nowej roli. Na fotce ładnie prezentują się kolory

Co do mechacenia się, to wiele chust ma tę zdolność. Zwłaszcza przy dłuższym użytkowaniu
    Miłość tworząca się w stałej relacji okazuje się nieodzownym składnikiem rozwoju. Erna Furman
    Spotkania "Noszenie Dziecka" woj pomorskie

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Bardzo lubie chusto MT, ktore mam a mam dwa, Inke i Lime Hoppa. Hopp lepiej sie sprawdza na dluzsze noszenie niz Inka, ale jezeli mam naprawde dlugo nosic, to wybiore inny MT niz chusto MT. No ale to jest moja subiektywna opinia

Chustonówka
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie

dobra dobra... jak przyszlo do zamawiania to mi Twoje pinaska zdjecie tak namotalo w glowie ze juz nie wiem czy czerwien czy braz... jeszcze chwile musze popatrzec i sie zastanowic.
    tylko zaglowek to przydatna rzecz a ten ma tylko czerwony ch-mt..
    pomozecie wybrac???

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annq27
    dobra dobra... jak przyszlo do zamawiania to mi Twoje pinaska zdjecie tak namotalo w glowie ze juz nie wiem czy czerwien czy braz... jeszcze chwile musze popatrzec i sie zastanowic.
    tylko zaglowek to przydatna rzecz a ten ma tylko czerwony ch-mt..
    pomozecie wybrac???

nam zagłówek niepotrzebny, bo się nie zdarzyło, żeby Krzysiek zasnął w miętku
    i jeszcze jak były te okropne upału dodatkowa warstwa materiału jaką jest zagłówek grzałaby nas
    no, ale myśl o sobie

Chustonówka
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie

jednak zamowilam czerwony. ostatecznie spytalam o zdanie Małża, taka ze mnie dobra zonka
    no i czekam niecierpliwie

Chustonówka
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie

no dobra. Mam!!! Doszedl wczoraj Od razu jeszcze przed wypraniem (pierwszy raz taki wyjatek) spacer, dluuugi bo dwudrzemkowy nawet (z przerwa na plaze). nosi sie extra (Pata ma 8kg), ladniutki jest, taki zywo czerwony kolorek, chusta mieciutka (zobaczymy jak po praniu). Malej tez sie podobalo. czuje ze bardzo sie z ch-mt polubilismy
    ps. u nas zaglowek bardzo przydatny
    Dzieki Vega

Uprawnienia umieszczania postów