-
Chustonówka
-
Chusteryczka
Odświeżam, gdyż pierwszy raz od nie pamietam kiedy czuję potrzebę pochwalenia się
. Nacudowniejsza rzecz, w jakiej mi dane będzie na współ z Męzem nosić dziecie nasze, jest w moich łapkach i jest dziełem Agnieszki- przedstawiam hybrydę 2 http://melkaj.blogspot.com/2010/12/hybryda-2.html .
Długo myślałam, jak powinno wygladać nasze nosidło, wiedzialam, że Mąż musi mieć wilka, a ja fanatyczka jakiś symbol z Pearl Jamem/Edkiem Vedderem związany- szukałam, czytałam i trafiłam na zdjęcia MT Ani Bober
-od tamtej pory było pewne, że tylko Melkaj spełni moje marzenia.
Efekt -nosidło cudowne, wyśnione, aplikacja z Into the Wild idealna, każdy szczegół wykonany bardzo starannie, nic a nic nie przesadzę pisząc DZIEŁO SZTUKI.
Teraz czekam na wiosenne wędrówki po naszym kochanym beskidzie niskim, już mi nie straszne bliskie spotkania z wilkami, wtopimy się w panoramę- się rozmarzyłam. Zdjęcia w akcji na wiosnę, mam nadzieję, że w końcu uda mi się umówić na sesję z Anią Bober, bo kto inny umiałby oddać urok tej hybrydy...
Dopisek:
Nie wytrzymałam i przymierzyłam hybrydę(była szyta na zaś-znaczy wiosnę i jest troszkę za duża)- nosi genialnie. Pasy bardzo mi odpowiadają, nic a nic się nie wrzyna, nic nie uwiera, czuje jakby z 11kg Antkowych został 1kg. Patent hybrydowy bardzo mi odpowiada, bo klamra w pasie jest szybsza w obsłudze i odpada jedno wiązanie, a górne MieTkowe basy Imo dużo fajniej odejmują ciężar niż te w ergonomikach i jakoś łatwiej mi je wiązać.
Ostatnio edytowane przez lominia ; 16-12-2010 o 09:28
Powód: to jeszcze o walorach użytkowych
Uprawnienia umieszczania postów