Pokaż wyniki od 1 do 20 z 79

Wątek: MT by melkaj

Mieszany widok

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

No to i ja sie pochwalę.

MT od Melkaj mieszka z zami juz chwilke.
    Ale teraz został odpowiednio przetestowany i moge rzetelnie wystawic mu ocenę: 5+.
    jest piekny! Nie chciałam żadnych emblematów bo paseczki sa ładne same w sobie. Kolory piękne - moje.
    Dociada sie świetnie.
    Jest to jedyne nosidło wacznie z chustami w którym moje dziecko zasnęło.
    Tak wyglada u autorki
    A tak wygląda u mnie:
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Chustonówka Awatar mk_iwona
    Miejscowość
    Olsztyn

Domyślnie

To ja tez sie pochwale Mamy MT juz od sierpnia i przetestowalismy w roznych sytuacjach, jest rewelacyjny, niezastapiony i piekny niestety chusta poszla na jakis czas w kat
    Nasz mietek ma szerokie sztruksowe pasy ktore idealnie sie dociaga, nic nie uwiera, nawet przy dluzszym noszeniu w ogole nie czuje ciezaru coreczki
    http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
    http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
    Ostatnio edytowane przez mk_iwona ; 06-11-2009 o 14:28

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

Odświeżam, gdyż pierwszy raz od nie pamietam kiedy czuję potrzebę pochwalenia się. Nacudowniejsza rzecz, w jakiej mi dane będzie na współ z Męzem nosić dziecie nasze, jest w moich łapkach i jest dziełem Agnieszki- przedstawiam hybrydę 2 http://melkaj.blogspot.com/2010/12/hybryda-2.html .
    Długo myślałam, jak powinno wygladać nasze nosidło, wiedzialam, że Mąż musi mieć wilka, a ja fanatyczka jakiś symbol z Pearl Jamem/Edkiem Vedderem związany- szukałam, czytałam i trafiłam na zdjęcia MT Ani Bober-od tamtej pory było pewne, że tylko Melkaj spełni moje marzenia.
    Efekt -nosidło cudowne, wyśnione, aplikacja z Into the Wild idealna, każdy szczegół wykonany bardzo starannie, nic a nic nie przesadzę pisząc DZIEŁO SZTUKI.
    Teraz czekam na wiosenne wędrówki po naszym kochanym beskidzie niskim, już mi nie straszne bliskie spotkania z wilkami, wtopimy się w panoramę- się rozmarzyłam. Zdjęcia w akcji na wiosnę, mam nadzieję, że w końcu uda mi się umówić na sesję z Anią Bober, bo kto inny umiałby oddać urok tej hybrydy...

Dopisek:
    Nie wytrzymałam i przymierzyłam hybrydę(była szyta na zaś-znaczy wiosnę i jest troszkę za duża)- nosi genialnie. Pasy bardzo mi odpowiadają, nic a nic się nie wrzyna, nic nie uwiera, czuje jakby z 11kg Antkowych został 1kg. Patent hybrydowy bardzo mi odpowiada, bo klamra w pasie jest szybsza w obsłudze i odpada jedno wiązanie, a górne MieTkowe basy Imo dużo fajniej odejmują ciężar niż te w ergonomikach i jakoś łatwiej mi je wiązać.
    Ostatnio edytowane przez lominia ; 16-12-2010 o 09:28 Powód: to jeszcze o walorach użytkowych

Uprawnienia umieszczania postów