bo grecja to jedna z cudowniejszych wełenjeszcze pasiak nati z wełną... mmmhmmm, właśnie czekam na fioletowego
![]()
bo grecja to jedna z cudowniejszych wełenjeszcze pasiak nati z wełną... mmmhmmm, właśnie czekam na fioletowego
![]()
każda wełne piore w pralce- pralam tak nawet indio kaszmir natur, ważne tylko zeby pralka byla wypelniona nie sama chusta tylko zeby szmat bylo troche wiecej i ostroznie z wirowaniem- im mniej tym lepiej
nigdy nie zniszczylam chusty praniem
jeszcze w temacie gryzienia wełny
Mnie nigdy żadna wełna nie gryzła, nino antracyt też nie, ale była u mnie raz koleżanka, która jest b. wrażliwa na gryzącą wełnę i właśnie antracyt gryzł ją najbardziej. Zresztą kilka razy słyszałam już tę opinię.
ANtracyt nie jest puchatą wełną, ale ma za to inne zalety![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
No to Was oświecę, były dwie wersje antracytów jedna cienka i szorstka, druga puchata i nie szorstka![]()
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
no... dobrze, że jest IwonaBo już się zastanawiałam czy aby o tej samej chuście piszemy
![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Miałam przyjemność macać lub też nosić w Didkowych wełnach: antracycie,aare,mossie,katji..wszystkie mnie gryzły!! Pasiaki są płaskie,i zbite..Antracyt był milutki i miękki,a moss puchaty
Macałam Atelki kaszmira natur,i dotykowo był cudny!! A najwaznijsz ze nie kąsał
Nie gryzła również pasiasta Nati,ale ona z wełny z merynosów.Nosiła bardzooo dobrze!
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog