Pokaż wyniki od 1 do 20 z 26

Wątek: wielorazowe od pierwszych dni

Mieszany widok

Domyślnie

Opakowanie 24szt. pamków chyba starczy na dwie doby w szpitalu, nie?

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Blanka_1982 Zobacz posta
    Opakowanie 24szt. pamków chyba starczy na dwie doby w szpitalu, nie?
    Na 2 doby powinno starczyć. Nela przez pierwszy dzień miała pieluszkę czystą.

Chustofanka Awatar jul-kaa
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Niekoniecznie starczy. Poza tym nie wiesz, ile tak naprawdę będziesz w szpitalu, ale faktycznie lepiej kupować na bieżąco.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jul-kaa Zobacz posta
    Niekoniecznie starczy. Poza tym nie wiesz, ile tak naprawdę będziesz w szpitalu, ale faktycznie lepiej kupować na bieżąco.
    Wole dokupić w trakcie, bo nie mam zamiaru używać "trampków" dłużej niż to konieczne

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Blanka_1982 Zobacz posta
    Wole dokupić w trakcie, bo nie mam zamiaru używać "trampków" dłużej niż to konieczne

oby takich mam bylo więcej

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

arta - tak jak Olik pisze- nie zrujnujesz finansów męża tetrą i otulaczami, a później stopniowo możesz dokupywać następne wielo; np. u autumnfaerie można kupić otulacze wełniane dla noworodka za ok 50zł z przesyłką; mi one size zaczęły pasować jak córa przekroczyła 4 kilo, choć niektóre nadawały się na początku tylko do leżenia, bo w chuście przeciekały mi bokiem; przy 5 kilowym maluszku też jeszcze nie wszystkie pasują do chusty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia83 Zobacz posta
    arta - tak jak Olik pisze- nie zrujnujesz finansów męża tetrą i otulaczami, a później stopniowo możesz dokupywać następne wielo;
    Hehe, co do tego, to nie byłabym taka pewna...Ja też miałam ekonomiczny plan, a teraz jak patrzę, ile mi z konta ubyło na zakupy "pieluszkowe", to mi wlosy dęba stają...i co chwilę mam ochotę coś dokupić, chociaż doskonale wiem, że mam już wszystko....no, poza papierkami i proszkiem

Podsumowując: wielo wciąga

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

No bo to wciąga jak chodzenie po bagnach ale ja też wydałam kilka stówek na początku a teraz od kilku miesięcy ani jednego pampka. Nastawiam się że większość becikowego przy drugim pójdzie na wielo.

Uprawnienia umieszczania postów