w jednorazówkach płynne kupki się rozmazuja na pupie i są takie blee, z wielo spłukuje prysznicem praktycznie do zera, nie zostały mi jeszcze żadne plamy. wg mnie wielo sa super i nawet wydają mi się wygodniejsze od jednorazówek (strasznie nie lubie wyrzucać śmieci ) dla noworodka dobra tetra lub inne wkładki i otulaczyki, najtańsze i najwygodniejsze, bo często trzeba zmieniać
wielo nie śmierdzą w porównaniu z jednorazówkami, siku w wielo jest jak woda, zapachu nie czuć, a w jednorazówkach czuć mocz nawet przez pajacyka(jakoś się pod wpływem tych granulek tak robi)
ja jeszcze miałam tez tak że jak było tylko troszke siku to szkoda mi bylo jednorazówke wyrzucać i zakąłdać nową, no ale trzeba było, wiadomo. przy wielo nie jest mi szkoda bo piore i znów mam ta sama pieluche
jedyne co bym sobie darowała to pieluchowanie wielo w szpitalu - moga się gdzieś zapodziac pieluchy, a szkoda, poza tym smółka sie ciężko spiera. a w domu od razu wielo ile radochy mam przy pieluchowaniu swojego szkraba to moje