Ciekawe jak bedzie sie prezentowac w realu?
I ciekawe dokad te rybki plyna ?
a ile procent lnu, ze sie tak zapytam?![]()
K. 2009M. 2012
mieli juz podobno nic w to lato nie puszczać... cena jest STRASZNA!
to ta jest normalna?normalnie trudno uwierzyć
![]()
napisali, że grubsza i nada się na jesień.
Aś, Julek '08 i Alik '11
sowy ładniejsze![]()
śliczna![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
ładnie się błyszczą i faktycznie na grubsze wyglądają...tylko takie są "zgaszone"...
i czemu te ryby takie kanciate są? ja to bym chciała takie "paletki" albo chociaż skalary (BTW to chyba jedna biologiczna rodzina, w każdym razie o kształt mi chodzi..)
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
dlugo zastanawialam sie nad tymi rybkami, az w koncu podjelam decyzje i juz od ponad miesiaca sa nasza chusta nr 1
kolor atramentowy, mi kojarzy sie przyjemnie z nauka pisania pioremrybki maja poblask zgaszonego zlota
te rybki jak juz dziewczyny zauwazyly sa naprawde grube, grubsze od ostatniej Agave, Roberta, Rosalinde, goldfischow
po miesiacu noszenia sa pieknie zlamane, idealne na plecaczki, wezel mimo ze to len calkiem zgrabny, a jakie wygodne... hmmm, chyba sie w nich zakochalam
i chyba jest ich niewiele w Polsce, kto jeszcze pokochal te rybki? macie jakies fotki w akcji?
Ostatnio edytowane przez monika999 ; 26-09-2010 o 17:46 Powód: literowka
ja lubie je bardzoale sprzedaję. ale dementuję pogląd iż są grubsze od rosalindy - raczej mnie się nie wydaje...
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
To ja również się wypowiem, że bardzo ale to bardzo lubie tę chustę. Nosi genialnie nic a nic się nie wżyna. Prawda Rzufiku?
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/