Wielkie dzięki za informacje!
Wielkie dzięki za informacje!
my testowaliśmy mikrofibrowe i otulacze tej firmy rozm 1. U nas mikro zgrabnie leżała na pupie, baaaardzo chłonna i błyskawicznie wysychałaotulacze po prostu rewelacja. nie ważne czy z formowanką czy z tetrą, czy z ręcznikiem ikeowym, wszystko przetrzymały, nawet mega sika
![]()
Ja mam 2 formowanki mikrofibrowe kupione z drugiej ręki, więc juz sporo uzywane, bardzo jestem z nich zadowolona, bo są bardzo chłonne i zgrabne, świetnie leżą na pupie. Ostatnio kupiłam sobie na ebay'u z bambusa i z bawełny, dostałam do tego gratis wkładkę chłonna i wkładkę sucha pielucha, która jest niesamowicie miękka i przyjemna w dotyku, aż miło dziecku założyc, zamierzam jeszcze zakupić otulacz tej firmy. Ogólnie polecam, chyba moje ulubione pieluchy. na 3-miesięczniaka pasuje rozm. 1.
Jakie sa zakresy masy w size 1 i 2?
Trochę późna ta odpowiedź ale dopiero się do was dosiadłam
Wszystko znajdziesz na http://www.littlelamb.co.uk . Podają tu, że r1 jest do 9kg, r2 do 17. My mamy właśnie r1, mała waży 8kg i spokojnie jeszcze poużywamy. Co do rodzajów, to kupiłam właśnie u producenta zestaw startowy (formowanki: bambusową, bawełnianą i mikrofibrową, otulacz, kieszonkę i te wkładki sucha pielucha) - wyszło atrakcyjnie cenowo a i przesyłka nie była droga. Nie przepadam za tą mikrofibrową ale babus i bawełna jak pisały dziewczyny - super. Otulacz też trzyma. Rzepy trochę twardnieją (używamy od 10 miesięcy). Ale pieluszki fajne, i ja je polecam.
A i widzę, że rozbudowali ten "trial pack" - jest więcej pieluch, kolorki,no i droższy przy okazji.
aaa!!!!
Własnie kupiłam w lumpku pod domem 6 formowanek rozm 1 (nie wiem z czego... mikrofibra? bambus?- taka milusia frotka?)każda z dwiema wkładkami jeszcze i otulacz. Nówki niesmigane, bielutkie, po rzepach widac, że nawet pralki nie widziały!!! Zapłaciłam... 20 zł... 3 sliczne czekaja na mnie do jutra z nadzieja, że kasa przyjdzie, bo prawie najostatniejsze pieniądze na nie wydałam![]()
Ostatnio edytowane przez ktosikowa ; 28-03-2011 o 13:34
Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015
Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona