bambuska little lamb dawno temu bo już ponad rok minął była moją ulubioną, mimo że schła długo
zgrabna miękka ładna porządny bambus
jeśli kiedyś będę jeszcze potrzebowała, to pewnie kupię jeszcze
aaa!!!!
Własnie kupiłam w lumpku pod domem 6 formowanek rozm 1 (nie wiem z czego... mikrofibra? bambus?- taka milusia frotka?)każda z dwiema wkładkami jeszcze i otulacz. Nówki niesmigane, bielutkie, po rzepach widac, że nawet pralki nie widziały!!! Zapłaciłam... 20 zł... 3 sliczne czekaja na mnie do jutra z nadzieja, że kasa przyjdzie, bo prawie najostatniejsze pieniądze na nie wydałam![]()
Ostatnio edytowane przez ktosikowa ; 28-03-2011 o 13:34
Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015
Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona
Szczęściara
Mikrofibra (przynajmniej w tych, które mamy - kupowanych rok temu) jest najcieńsza i najbielsza (trochę jak wata). Bawełniana jest matowa no i jak to bawełna po kilku praniach sztywna. Może trafiłaś na bambus (kolor trochę niejednorodny) - miękka u nas nawet po tym prawie roku używania. A otulacz, mimo że niepozorny bardzo dobrze trzyma, bez przecieków. Co do rozmiaru - u nas przy 8kg jeszcze dają radę (aczkolwiek powoli robią się za płytkie![]()
Gratulacje
Plus jeszcze taki widzę littlelamb, że mają fajne zabezpieczenia rzepów do prania. Mamy bawełnianą, faktycznie zrobiła się już trochę sztywna, ale za to dobrze chłonie.
Może kogoś zainteresuję promocja na stronie www.fill-your-pants.com - bambusowe są tańsze niż na stronie producenta, po 6L zamiast 9, zamówiłam już jedną na spróbowanie.
to ja podbijam temat w związku z ostatnim postem o promocji. A jak się prezentują te formowanki między nogami? Są w miarę wąskie?
ops, już doczytałam. Wąska. To chyba zmówię.
Ostatnio edytowane przez arta ; 18-12-2011 o 11:24