Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: do używających papierki ;)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

A to są te celulozowe Poppolini na mleczne kupy? Bo podobnie wyglądają papierki Bambinexu, też są w rolce

mamru
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    A to są te celulozowe Poppolini na mleczne kupy? Bo podobnie wyglądają papierki Bambinexu, też są w rolce
    to nie jest ani popolini ani bambinex, niestety wyrzuciłam etykietę ale z tego co pamietam produkowane w Niemczech. Z resztą zaraz zapytam Anię

Chustofanka Awatar jul-kaa
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

własnie właśnie, bo ja też mam bambinexowe papierki z pieluszkarni i chętnie spróbuję innych

mamru
    Guest

Domyślnie

już wiem, papierki są firmy Lenya i szczerze polecam!

Chustomanka Awatar pelasia
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

co prawda przy mlecznych kupach używałam jednorazówek, więc nie wiem, jak przy takich się sprawdzają, ale te z ekobaby są naprawdę mocne i wytrzymałe- wytrzymują kilka, jak nie kilkanaście prań (u nas kupa już jedna na dzień, więc często tylko zasikany papierek ląduje w pralce z pieluchami). aż zdziwiona byłam, że takie mocne są

Przydasie Pelasi - domowe przetwórstwo materiałowe i różne pomysły na zajęcia z dziećmi

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Ja, po podpowiedzi tonyii, używam zamiast papierków wkładek stay dry. efekt ten sam, a ładnie trzymają kupę (choć nadmiar się ulewa bokami- nic w przyrodzie nie ginie ) i łatwo się pierze, suche są w zasadzie zaraz po wyjęciu z pralki, a jeszcze dzieciowi w pupcię sucho więc same plusy. aha, i jeszcze nie trzeba co rusz szukać i nabywać papierków...

Chustofanka Awatar jul-kaa
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja pociełam ikeowski kocyk polarowy na wkładki i ich używam. Papierki się skończyły, samochód w naprawie, więc nie pojadę po nowe, na pocztę nie chcę wydawać, więc na razie sam polar będzie

Uprawnienia umieszczania postów