Ja używam papierkÓW Bambinex, a Jaś tylko na piersi. Przepuszczają, ale stał część kupki (farfocle) zostaje na papierku, dzięki czemu mniej jest spłukiwania i lepiej się dopiera. Ja generalnie polecamAle rzeczywiście pielucha i tak jest żółta.
Ja używam papierkÓW Bambinex, a Jaś tylko na piersi. Przepuszczają, ale stał część kupki (farfocle) zostaje na papierku, dzięki czemu mniej jest spłukiwania i lepiej się dopiera. Ja generalnie polecamAle rzeczywiście pielucha i tak jest żółta.
Też mam CP i mleczne kupy przeciekają. Mam jednak wrażenie, że papierek lepiej działa niż spłukanie pod prysznicem - lepiej się spierają.
A jak ktoś odkryje gdzie można kupić Popolini to dajcie znać
a tutaj jest podobny wątek o papierkach
od niedawa też mam papierki imse vimse i choć przepuszczają kolor, to chociaż nie muszę spierać całej kupytylko ewentualnie plame z pieluszki, więc jest o niego lepiej, ogólnie nawet na mleczne kupy polecam papierki i szkoda, że odkryłam je dopiero teraz....
![]()
K. 2009M. 2012
a ja niedawno odkryłam papierki z ekobaby, są r e w e l a c y j n e! Grubsze od imse vimse i dłuższe, mojemu najmłodszemu przecinam papierek na pół, ale jeśli nie jest zbrudzony kupką to można je kilkakrotnie prać i są dalej w świetnym stanie. Ale papierki z imse vimse też bardzo lubię
no i od początku przy mlecznych kupkach nam się sprawdzały, mniej do spłukania i pieluszka jest zdecydowanie mniej pobrudzona.
proszę uprzejmie: http://www.ekobaby.pl/sklep.php?cat=17&id=139&ec=0