ja tez bym na bambusa postawilamieciutka jak kaczuszka...
ja tez bym na bambusa postawilamieciutka jak kaczuszka...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
co do cienkości i delikatności - obydwa warunki spełnia właśnie diament z bambusem, posiadam, macałam sporo innych też perły/pasiaki z wełną i inne - osobiście potwierdzam opinię firmymąż nosi w niej syna 11kg w 2x, mi też się zdarzy plecak prosty zawiązać obecnie z diamentu, i chociaż ocean (mój też bawełna) nosi lepiej a grecja z wełną jeszcze lepiej to cienkie plus delikatne są właśnie diamenty
A poza tym, mam sentyment bo to moja pierwsza tkana i chyba jej nie sprzedam ever, będę chyba małe chuścioszki produkować co by móc w niej ciągle nosić![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
No ja muszę sobie sprawić nową.Pytanie tylko czy nati diament z bambusem czy LennyLamb bambusową.Którą byście wybrały?
Mały ma na razie ok.7kg.Lenny lamb jest tańsza od nati.Tylko kolory tak średnio mi się podobają.Z lenny lamb podobają mi się kolorki gałązka mięty i zielona herbata-niestety nie ma ich w wersji z bambusem![]()