Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: Nati pytanie

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Anik801

Domyślnie Nati pytanie

Miałam 3 chusty Nati(ontario oraz diament już sprzedałam,bo mi nie podchodziły). Aktualnie posiadam tylko Nati-ocean oraz ultracienkiego hopka i elastyka(samoróbka). Z Nati podoba mi się wiele,gdy przeglądam w ich sklepie. I tak z ciekawości-czy wiecie,która z oferowanych przez nich chust jest najcieńsza i najdelikatniejsza? Mi ocean wydaje się dość cienka i jest miła w dotyku.I tak się zastanawiam,która jest taka naj,naj z ich oferty?
    Mój ocean to 100%bawełna,a tam są z różnymi domieszkami(z lnem,z jedwabiem itd.)Czy ktoś wie,która z całej gamy(a sporo tego)jest najbardziej miluśka?

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

miluśka to perła, ale cieńka ona nie jest
    grecja też jest przyjemna w dotyku
    ja mam teraz japonie z lnem, fajna, ale już nie taka milutka, no i sie mnie jak to len
    Mama Kubusia i Basi

Chusteryczka Awatar kasia
    Miejscowość
    karkonosze:)

Domyślnie

dla mnie the best ever to natka z wełną paski. idealna chusta, nie za cienka, nie za gruba, świetnie się wiąże, mały węzeł, nosi rewelacyjnie, w zimie grzała no i jest śliczna.

z natek nosiłam jeszcze w wełnianej grecji - przemiła, miękka, tylko wzór okrutny

i dmuchawce, kawał porządnej, mięsistej szmaty, świetnej w wiązaniu, świetnej w noszeniu

reszta natek nie podchodzi mi przez wzór.

Chusteryczka Awatar aurora

Domyślnie

Wszystkich w ręku nie miałam, a z tych co miałam:

Grecja - gruba, mięsista, miękka od nowości
    no-cotton (Perła) - złamana jest kocykowata i mięciutka, ale też dosyć solidna
    Motyle len - dosyć cienkie, mały węzeł, ale moje są jeszcze niezłamane, więc o delikatności się nie wypowiem
    Ocean jedwab - najcieńsza z moich chust, ale czy miluśka? W dotyku wolę no-cottona.
    Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Wg mnie to najcieńsze teraz są zwykłe pasiaki

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nemhain Zobacz posta
    Wg mnie to najcieńsze teraz są zwykłe pasiaki
    Tez tak uważam

Teraz mam w użytkowaniu motyle z jedwabiem i byłam bardzo zaskoczona ich szorstkością Choć nośność jest świetna!

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka Awatar Anik801

Domyślnie

A ja właśnie dostałam odpowiedź z natibaby-wg.nich najcieńsza i najdeliktaniejsza jest diament z bamubusem.Oj może się skuszę

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

To prawda bambusiki są cienkie ale gdybym miała wybrać miedzy diamencikiem a pasiakiem to pasiak zdecydowanie wygrywa, lepsza nośność no i nie wszyscy lubią tą chustę, dla mnie była za śliska.

Chustonówka Awatar szeklanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja właśnie zakupiłam diament z bambusem wczoraj. Mam jeszcze bawełnianą, zwykłego pasiaka. Pomacałam sobie różne i też mi wyszło że ta cienka jest i delikatna. jak będzie w rzeczywistości to się okaże, doświadczenie jeszcze małe mam

Uprawnienia umieszczania postów