używka przyszła dziś i po włożeniu w nią 10-kilowej
używka przyszła dziś i po włożeniu w nią 10-kilowej
Ala 25.09.2007 i Miko 11.08.1997
Nic tylko reklamacja..
Tylko, że kupiłam używaną
Muszę napisać do dziewczyny, zapytam, czy ma jakieś papiery.
reklamacja, reklamacją, ale dla mnie to przerażające![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
druga opcja: wypruj kółka, kup materiał i uszyj sama![]()
Hej,
a czy przypadkiem nie kupowalas jej na allegro? Bo ostatnio byla wlasnie Kangoogo używana, z takim "rozstępem" na materiale.
Kółkowa teoretycznie powinna wytrzymac do 15 kg, ale to zalezy od materiału - popatrz na stronie Kangoogoo do ilu kilo mozna nosić.
Z tego co widzę, to pękla zaraz pod szwem na ramieniu - jesli jest dość długa, mozna po prostu ją obciąć i wszyć kólka od nowa.
Nie, to nie ta z
W szoku jestem![]()
też mam kółkową Kangoogoo i materiał jest mocny, nic się nie dzieje (zmieniłam tylko kółka na aluminiowe).
Może była jakaś wada na tym materiale, z którego uszyta została ta Twoja, a może to wina poprzedniej użytkowniczki, sama nie wiem co o tym myśleć![]()
Dobrze, że
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
wiesz co...takie cos nie powinno miec miejsca!!nawet jak to z drugiej ręki...
ale pewnie zaraz coś producent poradzi![]()
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
Ja noszę 10 kg smyka w kangoogoo i jest ok, ale nie powiem napędziłaś mi strachu..
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
używana czy nie, też bym się wkurzyła
szkoda![]()
Używam bawełnianej kółkowej juz ponad rok i naszam w niej czasem swoją czterolatkę. Nie popruła się do tej pory. To chyba wina materiału albo poprzedniego użytkownika. Może chusta została nacięta? Nie wiem. Nie mam pojęcia co oprócz słabej tkaniny mogło spowodować taki efekt.
Generalnie współczuję
Andzia
Napisałam do dziewczyny, od której kupiłam i czekam na odpowiedź.
To się stało, gdy włożyłam
Dostałam odp.:
Postaram się poszukać paragonu, choć w tej chwili nie pamiętam, czy go dostałam. Chustę kupiłam w maju na
mam nadzieję że producentka zareaguje, bo mi się odechciało kółkowych po tymjak sobie pomyślę że materiał mógł strzelić na spacerze t mi się aż zimno robi
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Ja mam kolkowa od oppamamy i nawet wypobowalam przy 15 kilowej corci i bylo ok,choc ja nosze ja w MT specjalnie ze wzmocnionymi pasami.Mam nadzieje,ze ja zareklamujesz i bedzie ok.
też się zdenerwowałam.
tym bardziej, że nie dalej niż wczoraj polecałam komuś kółkową kangoogoo. uważam, że nie powinnaś bawić się w szukanie paragonu, lecz zwrócić się od razu do producenta.
myślę, że jeśli nie zareaguje, cuszką zajedzie, a my stracimy zaufanie do kółkowych kangoogoo.