Taka ichnich strona trematyczna-na samym środku pani z dzieckiem na plecach w Ergo (jak sądzę).
Taka ichnich strona trematyczna-na samym środku pani z dzieckiem na plecach w Ergo (jak sądzę).
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
co jakis czas jest tak jak pisze Agata
No i co z tego?
Próbowałam z tego panela kliknąć w link, by przejść do aukcji i nie dało się.
Kto nie zna towaru, nie namierzy( Nawet nie będzie wiedział co wrzucić w wyszukiwarkę
![]()
Kliknęłam jeszcze raz z myślą, że jednak znajdę to nosidełko wśród aukcji i znalazłam coś takiego:
http://allegro.pl/item1146518357_nos...r_prezent.html
Ta fotka główna to chyba najgorsza prezentacja nosidła-wisidła jaką kiedykolwiek w życiu widziałam, aż mi się włosy zjerzyły, brrrrr....
jeju, nerwy mi wciąż szargają te gipsiadła...
yyy klikając na środek (kobitkę w ergo) przechodzi się do konkretnie działu ale wyświetlają się nie wszystkie oferty tylko te dodatkowo opłacone
*jest info ze nosidełko OD 19,99
* a sama fota ergo nie jest ofertą
choc przyznam że gdyby ergo kosztowały 19,99 to wcale bym się nie obraziła![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Ponieważ wczoraj kompletnie nie mogłam zasnąć, to przeszukałam na piechotę ten dział po kiliknięciu w tą ikonkę z panią z dzieckiem na plecach i nie znalazłam tego ergo![]()
Bo to nie jest reklama aukcji, tylko strona tematyczna Allegro promująca dany dział tematyczny. Wcale nie oznacza, że tam zaraz ergo będzie. To tylko zdjęcie.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Do tego zmierzam! To tylko zdjęcie. Ty może znajdziesz jakieś "ergo" na piechotę spośród 16 stron, ja może też znajdę, ale taka osoba "niewtajemniczona" nie znajdzie a jeśli znajdzie to nie będzie na 100% pewna czy to na pewno to nosidło i w efekcie desperacji kupi jakiś badziew, który niekoniecznie ma coś wspólnego z noszeniem o jakim tu wszyscy mówimy.
A fotka śliczna, aż chce się mieć takie nosidło, tylko niewiadomo czego szukać
Pamiętam jak na jakimś forum ciążowym czy niemowlęcym jakaś mama polecała chustę, że jest taka och i ach i zapragnęłam ją mieć.
Wpisałam w allegro chusta i wyskoczyły nosidła-torby infanta, cena 29,99 zł. Przeczytałam aukcję dwa razy i nie mogłam zrozumieć jak można być zachwyconym nosząc w czymś takim... O mały włos bym nie kupiła, tylko przypadkowo wdepnęłam na "Kawałek szmaty...., i tam szczerze odradzały dziewczyny tę torbę potem natknęłam się na jakiś wątek gdzie chodziło o doradzenie chusty, a tam teksty: didek, hoppek...
Wpisuję na allegro didek, hoppek, nic nie wyskakuje, na google też nic nie wyskakuje...., a chusty się chce natychmiast. W końcu trafił się wątek, gdzie ktoś polecił chusta.pl (wtedy tylko pouche były) i kupiłamOdezwać się na forum jakoś tak niezręcznie i głupio było.
Potem doczytałam, że to jednak nie o taką chustę chodziło i kupiłam nati.
No i do tej pory mam tylko mojego ukochanego, kraciastego poucha i nati
Ale to tak OT, nikomu tego nie opowiadałam, bo jakoś mi niezręcznie wtedy - 4 lata temu - było![]()
Ostatnio edytowane przez roneczka ; 22-07-2010 o 09:42