Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Twintrexx-dla bliźniaków

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie Twintrexx-dla bliźniaków

Patent mi się podoba, ale dlaczego do cholery to musi byc wisidło??? Nawet dziecko na plecach wygląda fatalnie, jakby wypaść miało zaraz.
    Na innym filmiku jest pokazane jak idą pasy. Pasy z jednego nosidła są dopinane do drugiego nosidła i odwrotnie a na plecach się krzyżują. Naprawdę mógłby być świetny podwójny ergonomik

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

no nie wiem, czy mógłby być ergonomik - dzieci by się kopały nieustannie, chyba że na szerokim rodzicu
    nie chce mi się wnikać i odpalać filmików, ale chyba nie ma pasa biodrowego - unieść dwójkę wiszącą tylko na ramionach - jakoś nie bałdzo.
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

nie ma opcji - tej Pani siadzie kregoslup po pierwszym spacerze.
    Ciezko nosic blizniaki w chuscie czy ergo (np. jedno z przodu drugie na plecach), ciezko oboje na bokach, a co dopiero w czyms takim. Masakra.
    Zreszta w ogole malo kto zaleca noszenie blizniat naraz, bo biodra i kregoslup po samej ciazy sa bardzo obciazone i mozna sobie po prostu zrobic krzywde.
    Ja nosilam swoje w kieszonce podwójnej dopoki nie przekroczyly kazde po 3,5 kg, potem na raz nie nosilam w ogole - raz ze nie wygodnie, dwa ze za ciezko po prostu.
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Uprawnienia umieszczania postów