fantastyczne zdjęcia)
czasami bywam w Kołobrzegu i tez jestem samotna w tłumie,
jedyne co spotykam to niezliczoną ilośc najróżniejszych wózków, niektóre wytrząsane na wszystkie strony z wrzeszczącymi dzieciakami w środku
Szał!!!Zdjęcia jak zwykle super, Mucha jak zwykle piekny
. Natomiast fotografie owe uwidoczniły niebywałą zgrabnośc kończyn dolnych kamuszycy...No no no...fiu fiu....
Ciężko bedzie przebic te Wasze chustowakacje...Wciaż zastanawiam sie, który z ciepłych krajów wybrac na ofiarę mojej Chustoinwazji![]()
Wspaniałe foty !
Widzę że nowy sprzęcik się spisuje?
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
pieknie naprawde! bardzo optymistyczne
mucha i chcialam Ci powiedziec ze masz przepiekna zone i cudne corki
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
ale piekne zdjecia i ile chust zazdroszcze po cichu
super fotki, fajna z Was rodzinka![]()
narobiliście mi ochoty na morze , chyba muszę jednak tego mojego chłopa przycisnąć na wyjazd![]()
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa, ależ się można podbudować, normalnie chyba każdy dzień będę zaczynać od tego wątku
Ale teraz jestem zdołowana, bo Hela chyba złamała nosMucha właśnie pojechał z nią do szpitala, a ja siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić... Z tego smutku aż kolejną chustę zamówiłam
Mam nadzieję, że to tylko stłuczenie i Helusia zaraz wróci uśmiechnięta i radosna jak zawsze...
Oj jak się spisuje! Przyszedł dzień przed wyjazdem na wczasy, a że to moja pierwsza lustrzanka w życiu, to nawet nie wiedziałam, jak się do niej zabraćTak więc zdecydowana większość zdjęć to eksperymenty, nie zawsze udane. Ale ja tam i tak jestem nim zachwycona i będę się uczyć do skutku
ten Twój strój uratował moje plażowanie, już Ci zresztą o tym pisałamale publicznie epatować golizną -
lepiej nie
to tzw. "francuska tęcza" la poche
edit. mucha dzwonił ze szpitala - nosek cały, ufff![]()
Ostatnio edytowane przez kamuszyca ; 22-07-2010 o 18:30
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
nie dziwie sie ze sie za Wami ogladali, swietnie wszyscy wygladacie
no i jednak chyba wyciagne meza nad morze, tak mi narobiliscie ochoty
zdrowka dla Heleny! nasz Michal mial wczoraj maly wypadek, spore szycie na czole ale juz tryska energia. na szczescie dzieci dobrze znosza takie przygody
piękne zdjecia...piękni wy no i piękne chusty
![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)
Piękni ludzie i piękne chusty
Bardzo mi się to wszystko podoba![]()
Nikoś 13.12.2005, Anielka 18.10.2009, Helenka 03.08.2011
CudnieMarzy mi się żeby u mnie Kuba tak zaakceptował chustę. W połowie sierpnia też odwiedzamy morze, więc będą próby
Pozdrawiam
Monika i Kuba
pięknie....![]()
[IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/w/wuer2yjh0.png[/IMG]
Dziewczyny PIĘKNE, mężczyznom komplementów się nie prawiwięc się nie wypowiem, ale widać, że udany wypad
![]()
Foty cudne!
Zazdroszczę urlopu, kiedy my się gdzieś wybierzemy![]()
mucha, jako samozwańczy prezes Twojego fanklubu podpisuję się pod zachwytami
kamuszyca, wyglądasz szałowo!
Live, Love, Enjoy Life! Always.