Bardzo polecam wełniane otulacze Imse Vimse. Są rewelacyjne, używałyśmy i bardzo sobie chwaliłyśmy ( teraz też używamy jako jedynego otulacza, tak w razie czego, bo Mariola w zasadzie się odpieluchowała![]()
Bardzo polecam wełniane otulacze Imse Vimse. Są rewelacyjne, używałyśmy i bardzo sobie chwaliłyśmy ( teraz też używamy jako jedynego otulacza, tak w razie czego, bo Mariola w zasadzie się odpieluchowała![]()
świetnie do tetry nadaje się otulacz tetro![]()
![]()
![]()
![]()
szyję pieluszki i robię na drutach
http://ecomomandbaby.blogspot.com/
prowadzę klub dziecięcyhttp://www.dziuplawiewiorki.blogspot.com/
aladw amsterdam własnie jest wąski w kroku jak dla mnie, przyzwyczajona jestem do szerszych np flip jest jeszcze raz taki szerokością. a co do rozmiaru hmmm ja mam rozm 6,5- 8 kg a moja mała ma 6 kg i otulacz jest na styk, ale ona długa jest w sumieużywam głównie do tetry, formowanki musze upychać bo nie chcą mi się mieścić
jezusicku moja miała 6,5 kg i kupiłam ten co Ty masz tzn ta klasa wagowa i wydaje mi sie ogromny tzn szeroki w kroku i taki na pupie z tyłu mrówczy ale moja nosi 68 w porywach 74 teraz wazy ok6,9 kg
nie chce wiedziec jak by wygladał flip![]()
flip jest zgrabniejszy od kieszonekzależy jeszcze co w środku jest
ja uwielbiam i flipa i ta wełenke, pupa mała. Majcia nosi 68 i ma 6 kg
z tych pieluch co mam to największa pupa w kieszonkach minke
ale wracając do rozmiaru- lepiej większy niz za małya wszystko zalezy od tego co się chce pakowac do środka
ja z otulaczy wełnianych polecam Baby BeeHindznabyłam ostatnio drogą kupna i jestem baaaardzo zadowolona. Toś ma pod 8 kg i rozmiar 80/86 i otulacz S jest ok. Więc na dłużej nam starczy (a byłam pewna, że nie wejdzie już w S-kę...) przetestowaliśmy w te okropne upały i sprawdziły się bez zarzutu
nawet mleczna kupa ładnie się spiera (choć jasny kolor raczej nie jest najszczęśliwszy pod tym względem...) Mamy pożyczone gatki Storchenkinder, ale na "nie brykające" dziecko trudno założyć- poza tym fajne, bo nie za duże gabarytowo i pupa nie wygląda jak u mrówki
teraz są nowe modele, ze ściągaczami w nogawkach i w pasie- ale tych nie próbowaliśmy...