Podepnę się pod wątek

Aktualnie zastanawiam się intensywnie nad jakimś wełniakiem dla młodego. Wypróbowaliśmy wielo na noc i ogólnie jest git, przecieków nie zaliczyliśmy, ale niestety młodemu gumki od pulowych otulaczy się mocno odciskają i ma na udkach brzydkie czerwone pręgi, które trzymają do godzin popołudniowych - no nie podoba mi się to. Normalnie takich numerów nie było (tzn. jak korzystałam z wielo tylko w dzień), pewnie dlatego, że w ciągu dnia przewijam młodego często no i używamy otulaczy z tetrą na zmianę z kieszonkami, a w nocy jednak otulacz ma kontakt ze skórą non-stop ponad 10h.
Ale do rzeczy

Zastanawiam się, jaki wełniak będzie najlepszy. Wstępnie oglądałam sobie otulacze na napki z ecodidi, kokosi, puppi, tetro. Walory estetyczne pominę, bo wszystkie są ładne i kuszą

No i nie wiem, który wybrać

Zależy mi na tym, żeby był dość długi w kroku i bez problemu zmieścił nocne formowanki. Na razie w nocy używamy bambusowy puch pupeko -> otulacz od kokosi jest OK rozmiarowo, ale ten z babyetty jest trochę maławy, muszę go rozpinać na maksa na długość, więc pewnie jak rozepnę na długość formowankę, to otulacz będzie za krótki.
Zależy mi też na tym, żeby wełniak był z tych dobrze trzymających - ma wytrzymać nockę
W co Waszym zdaniem najlepiej celować?