Pokaż wyniki od 1 do 20 z 58

Wątek: Otulacze wełniane - rózne firmy

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

Ja z tej firmy mam dwie pary gatek wełnianych jednych jeszcze nie lanolizowałam a używam od roku i przecieków brak jedynie na noc używam bo luźny jest a drugi lanolizowany jest nam w dzień po domu niezastąpiony.
    Jakoś nie mam zaufania by synowi ubrać na spacer na formowankę boję się ,że po godzinie w tym zestawie byłby cały do przebrania.
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Domyślnie

dziewczyny mam pytanie, który wełniak jest lepszy na spacery, tzn. mocniejszy, z grubszej wełny, kokosi czy zufizo? A może jakiś inny macie godny polecenia. Tylko na napy bo rzepy juz córka odpina. Proszę o pomoc.

Chustofanka

Domyślnie

Dla nas jedynym dobrym"pancernikiem"jest otulacz Agny,z tym,że są to szorty nam nigdy nie przeciekły ale wiem,że teraz u niej w sklepie są tez wełniaki na napy ich jeszcze nie testowałam.
    Ogólnie u mnie się lepiej sprawdzają szorty niż otulacze na rzepy czy napy.Dobrze dopasowany nie krępuje ruchów i dziecko w związku z tym nie interesuje się zbytnio tym co ma na pupie.
    Mój synek odpina sobie wszystko co ma na pupie ale majtki nie intersują go wcale i w tym jeszcze pośmiga po domu.Jak mnie nerwy biorą kiedy mi pieluchy zdejmuje to go właśnie w szorty wbijam i jest spokój.
    A na spacerki jeśli w ogóle wielo to sprawdzona kieszonka Yetty lub Pupusia z podwójnymi gumkami.Ostatnio sięgam bo są upały a w pampku wiadomo jajka gotowane na parze więc wolę kieszonkę od jednorazówki.
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

demona
    Guest

Domyślnie

jaki otulacz wełniany jest porownywalny z moim ukochanym baby beehinds, którego juz nie produkuja?

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

demono - jeszcze nie trafiłam - lecimy na bazarkowych bbh głównie
    a na którym aspekcie bbhów Ci najbardziej zależy - grubości czy prostocie kroju? Stosunkowo (choć nie aż tak) prosty krój mają chyba jeszcze popolini, ale miałam do czynienia, i to mało intensywnie bo przy odpieluchowywaniu już, tylko z chyba starą wersją na napki

aniu_przyszłamamo - popieram Lolę, jak odpina rzepy to wygdniejsze będą chyba szorty. U nas sprawdzały się storczeny - ale to już jak synek chodził i rzadko siusiał do pieluchy, wcześniej chodziliśmy za dni głównie w pulach
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Domyślnie

Mam na razie gatki wełniane od Magnolii ale są dosyć grube. I drugie gatki kupione na allegro, bardzo fajne, tylko że ja ogólnie mam bardzo mało formowanek więc chciałam kupić coś, do czego można włożyć wkładki bambusowe. Ale i tak dzięki za porady.

demona
    Guest

Domyślnie

jul, on mi całosciowo pasował Ladnie się dopasowwywał do kazdej formowanki, i super trzymał. Wszystko co fajne przestają produkować. Formowanki MS też juz nie istnieją. Nie wiem czym bede pieluchować

Uprawnienia umieszczania postów