Dziewczyny poradzcie !Pojawił się mój ukochany Vatanai,ale 3,5 m.Ja noszę z reguły rozmiar 34-36 i mam dwu miesięcznego synka.Jakie wiązania mogę na niej zastosować ? Uda mi się z koalą, kieszonką..
Dziewczyny poradzcie !Pojawił się mój ukochany Vatanai,ale 3,5 m.Ja noszę z reguły rozmiar 34-36 i mam dwu miesięcznego synka.Jakie wiązania mogę na niej zastosować ? Uda mi się z koalą, kieszonką..
z vatka zawsze mi się udawało więcej zawiązać niż z innych chust, ale 3,5 na kieszonkę to jednak chyba za mało, na 2x też może braknąć. Ale za to zawiążesz kangurka, a potem także plecaczek prosty, na biodrze. Uwielbiam krótkie chusty!!!!!!
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
To chyba będę musiała dalej czekać aż się coś pojawi...A byłam tak blisko spełnienia marzeń![]()
Przeczytaj sobie ten wątek
http://www.chusty.info/forum/showthr...%B3tkie+chusty
Ja noszę rozmiar 40-42 a ze swojego indio 3,6 (po krawędzi) na "ogryzkach" zawiążę kieszonkę (nosić bym się bała).
Jak bym brałai wiązała kangurka, kangurka na biodrze, siodełko z petelką, a potem prosty plecak! Ostatnio jestem zdecydowaną zwolenniczką krótkich chust - zajmuje mniej miejsca, poły nie pałętają się po ziemi, bosko sie wiąże
![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Niestety już inne dziewczyny zarezerwowały.Może macie rację i powinnam spróbować wiązać krótką, tylko musiałabym nauczyć się tych wiązań, bo jak na razie to tylko kieszonka i 2X .
Wiecie co, zdołowałam się ...A mogłam ją mieć...![]()
A jednak ją maaaaaam !!!! A raczej będę ją miała!![]()
![]()
![]()
To pewnie dużo zawiążesz - ja mam 177cm i noszę zazwyczaj 38-40 (czyt. jestem sporo większa) i z 4m vatka wiążę wszystko - ciutkę zahaczam o skosy w kieszonce (skosy zaczynają się gdzieś w węźle) i początkowo bałam się tak nosić, ale jak mnie życie zmusiło. to się przekonałam
Gratuluję zakupu![]()
Dziękuje! Już się nie mogę doczekaćDzisiaj próbowałam zawiązać kangurka ze standardowej długości i musiałabym się nią motać w nieskończoność ,bo chusta ciągała mi się po ziemi.Wielka to ja nie jestem przy moich 157 cm chyba powinnam zawiązać wszystko
![]()
Mam ją !I jestem w stanie zawiązać kieszonkę
![]()
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()