No to ja miałam pecha, bo nie widziałam żadnej chusty, na lotnisku tez, a to wymarzone miejsce, nie trzeba się z wózkiem tarabanić.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
w Londynie tez wisiadelka kroluje, ale - czasem, sie uda chuste zobaczyc... kolkowa sie zdarza, z wiazanek najczesciej elastyki widuje (wiazanke nie na kims znajomym widzialam moze ze trzy - cztery razy - pomijam London Sling Show dwa lata temu, rzecz jasna). czasem ergo albo inniejszy ergonimik gdzies przemknie. ale powiedziec, ze to kropla w morzu byloby chyba przesada - to jakis taki drobny odprysk kropelki jest, niestety...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Dzisiaj siedząc w pracy dojrzałam kogoś niosącego dziecko w jakimś ergo.
Lotna to nie było nic zielonego , zdecydowanie czerwone.
Wpadam z update'm. Wczoraj na skrzyzowaniu tuz obok mojego domku widzialam brytyjke z czyms jak mei tai, ale z tylu mialo zszyte dwa pasy na krzyz. Nie wiem co to bylo, bo sie nie znam, ale poza tym wygladalo bardzo szmatowato. No i miala podwojny wozek z jednym dzieckiem w srodku, dwojka biegala wokol niej, a czwarte, najmniejsze zamotane.Fajnie.
hm, ja zazwyczaj widuje same wisiadla, najczesciej przodem do swiata dziecko wisi![]()
Z wiazanek elastyki, calkiem sporo jest, ale niestety, czesto przodem do swiata dziecki sa...
NIgeryjki w swoich chustach z maluszkami na plecach tez widuje, ale ostatnio co raz rzadziej, a szkoda...
No i okazyjnie trafi sie jakis ergo albo pouch czy kolkowa.
No i Natale w chuscie widzialam z Frankiem na plecach
I ostatnio prawie zeszlam z radosci, bo widzialam dwie mamy w wiazanych: jedna w pieknym czerwonym didku w liscie, a druga tez w didku, ale nie pamietam teraz nazwy
I sie wybieram na spotkanie mam noszacych, wiec pewnie wiecej chust, mt i ergo zobaczeYes!