Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Doświadczeni nosiciele doradźcie w czym nosić duuużego dwulatka.

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie

mam 2,5 latka. dlugiego acz chudego. nosze w 0&A 18tce . 7Panel od Oli. Nosilam tez w hybrydzie od Ani z tulikowa i mei favourite toddler. U nas Tuli byla mialo za krotki panel. nie siegalo do lopatek a mlody lubi sie schowac.

Chustomanka Awatar yerba

Domyślnie

IMO najlepszy ergonomik szyty na duże dziecko - u nas rewelacyjnie sprawdziło się nubigo - pewno i w te wakacje trzylatka wpakujemy w sytuacjach awaryjnych.
    przychówek: Pierwszy (czerwiec 2007) i Druga (maj 2010)

http://www.pomoz-amelce.pl

Chustonoszka Awatar Kredk@

Domyślnie

qqrq ale dla mnie to motanie plecaków na samej sobie jest na razie czarną magią. Mężowi umiem go zawiązać i jakoś specjalnie nie cierpi (w sensie mąż). Natomiast jak zawiążę sobie to mam wrażenie, że mi ta chusta ręce oderżnie, wpija się w ramiona, ciąży, boli. Wydaje mi się, że z takim nosidłem byłoby mi może łatwiej. Kurczę, ja go wcale nie zamierzałam nosić byka wielkiego, dużego! I wogóle nie rozumiem, czemu nie mamy fabrycznych kieszeni, tylko tyle kasy trzeba na to noszenie wydawać!

Dzięki dziewczyny za wszelkie porady. Będę dzisiaj zgłębiać wiedzę tajemną. Co jest co i z czym się to je.

Cytat Zamieszczone przez Linda Zobacz posta
    My jeszcze nosimy naszego ponad trzylatka Oprocz wyzej wymienionego Nubigo uszytego na miare, oraz Mei Favorite, ja bardzo polecam Olives & Applesauce 18'', bardzo wygodne, naprawde rewelacyjne nosidlo.

Z rodzimych hybryd lub MT, to oczywiscie Tulikowo, lub od Oli (7Panel)

Z MT to pewnie cos szytego na miare, lub moze jakas wersja Toddler. Ja uwielbiam toddler NHT (mozna tylko uzywane kupic), lub toddler Dream Carrier, toddler Kindercarry.
    Toddler Ocah tez jest super. Te ostatnie to 'zagramaniczne' firmy, mozna znalezc na TBW,lub brytyjskich forach.
    A jakieś linki na tego Olivesa? i na Olę (7Panel), bo tylko Mei Favorite toddler udało mi się namierzyć
    Generalnie czuję się jakbym jakąś wiedzę tajemną zgłębiała i zakupy na ulicy Pokątnej robiła buehuehue. Niezły labirynt... beuheuhe
    Ostatnio edytowane przez Kredk@ ; 19-07-2010 o 19:17

Uprawnienia umieszczania postów