mam 2,5 latka. dlugiego acz chudego. nosze w 0&A 18tce . 7Panel od Oli. Nosilam tez w hybrydzie od Ani z tulikowa i mei favourite toddler. U nas Tuli byla mialo za krotki panel. nie siegalo do lopatek a mlody lubi sie schowac.
mam 2,5 latka. dlugiego acz chudego. nosze w 0&A 18tce . 7Panel od Oli. Nosilam tez w hybrydzie od Ani z tulikowa i mei favourite toddler. U nas Tuli byla mialo za krotki panel. nie siegalo do lopatek a mlody lubi sie schowac.
IMO najlepszy ergonomik szyty na duże dziecko - u nas rewelacyjnie sprawdziło się nubigo - pewno i w te wakacje trzylatka wpakujemy w sytuacjach awaryjnych.
qqrq ale dla mnie to motanie plecaków na samej sobie jest na razie czarną magią. Mężowi umiem go zawiązać i jakoś specjalnie nie cierpi (w sensie mąż). Natomiast jak zawiążę sobie to mam wrażenie, że mi ta chusta ręce oderżnie, wpija się w ramiona, ciąży, boli. Wydaje mi się, że z takim nosidłem byłoby mi może łatwiej. Kurczę, ja go wcale nie zamierzałam nosić byka wielkiego, dużego! I wogóle nie rozumiem, czemu nie mamy fabrycznych kieszeni, tylko tyle kasy trzeba na to noszenie wydawać!
Dzięki dziewczyny za wszelkie porady. Będę dzisiaj zgłębiać wiedzę tajemną. Co jest co i z czym się to je.
A jakieś linki na tego Olivesa? i na Olę (7Panel), bo tylko Mei Favorite toddler udało mi się namierzyć![]()
Generalnie czuję się jakbym jakąś wiedzę tajemną zgłębiała i zakupy na ulicy Pokątnej robiła buehuehue.Niezły labirynt... beuheuhe
![]()