Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: sierpniowe "Dziecko"

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie sierpniowe "Dziecko"

Poleca chusty w artykule o podróżowaniu samolotem oraz - pierwszy raz - zobaczyłam reklamę chust (natek)

Chusteryczka

Domyślnie

jupi!

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Jest tam też artykuł o nosidłach, zaprezentowano ich 10, wszystkie na stelażu

Chusteryczka Awatar kakot
    Miejscowość
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasia.234 Zobacz posta
    Jest tam też artykuł o nosidłach, zaprezentowano ich 10, wszystkie na stelażu
    i znowu czuję się zmuszona powtarzać do znudzenia to samo: nosidło na stelażu to NIE wisiadło. Służy do innych celów, jest przeznaczone dla większych dzieci i niektórym bardzo odpowiada. Ja bym tam się cieszyła, że nosidła na stelażu, a nie wisiadła w rodzaju womarowskich i inne babybjorny.

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kakot Zobacz posta
    i znowu czuję się zmuszona powtarzać do znudzenia to samo: nosidło na stelażu to NIE wisiadło. Służy do innych celów, jest przeznaczone dla większych dzieci i niektórym bardzo odpowiada. Ja bym tam się cieszyła, że nosidła na stelażu, a nie wisiadła w rodzaju womarowskich i inne babybjorny.
    Ja wiem, ze to nie wisiadło. Co innego miałam na myśli, moja wina, że tak skrótowo napisałam. Artykuł jest o wycieczkach z dzieckiem bodajże, z dzieckiem w nosidle. Moim zdaniem mogło sie tam znaleźć chociaż jedno nosidło miękkie, skoro już autor przedstawił tak szeroki (?) wybór nosideł.
    Niech każdy nosi dziecko jak chce, jeden w wisiadle, inny w chuście, w nosidle miękkim lub na stelażu, wiele osób na rękach, ale niech autor chociaż wspomni jednym zdaniem, że sa też inne rodzaje i opcje.

Uprawnienia umieszczania postów