Pokaż wyniki od 1 do 20 z 67

Wątek: Chusta w czasopiśmie GAGA :)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar truscaffka
    Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie Chusta w czasopiśmie GAGA :)

Nie wiem, czy już było, ale...trafiło w moje ręce czasopismo dla rodziców, bieżący numer wakacyjny, pt. "GAGA" - po pierwsze - zachwyciło mnie czasopismo samo w sobie, wreszcie jakaś odmiana po tych wszystkich pisemkach reklamowych typu "dziecko", "mama i ja", "maluszek" itp...

ale ja nie o tym...w środku numeru, reportaż o podróżujących do Gruzji sympatycznych rodzicach z 3-miesięczna Marianna w pomarańczowej chuście, ha ha!! Co prawda na niektórych fotkach jakość wiązań mogłaby być ciut lepsza, ale co tam - chusta rządzi i tak
    Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
    Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
    Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
    Stowarzyszenie "Poznań w chuście"

Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)

Chustonoszka Awatar Efunia
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ano GAGA jest boska! Polecam też wszystkie poprzednie numery - można zamówić z archiwum. To kwartalnik, więc nie ma tego dużo, a każde wydanie to perełka.
    Niedawno ruszyła też ich witryna gogaga.pl, gdzie można się ogłaszać z warsztatami, prodzieciowymi/rodzicowymi lokalami i działaniami.

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Było Pismo rzeczywiście na niezłym poziomie, ale ilość błędów ortograficznych przekracza moje granice tolerancji
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustomanka Awatar ledunia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Ja też słyszałam o Gaga i jakieś artykuły na stronie czytałam, ale w wersji papierowej nie miałam. Błędy są... ???

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Sa niestety błędy a wiązania tej pomarańczowej chusty koszmarne

Chustonoszka Awatar Efunia
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Hmm... mam korektorską duszę i jakoś błędów nie wyhaczam, chyba mi zawartość wciągająca i inspirująca oczy zamydliła...
    Dla mnie każdy nowy numer Gagi to święto i ogromna przyjemność zarówno wizualna jak i treściowa. I dobrego jej imienia będę tu bronić, choć dla nich (niestety) nie pracuję, eh. Może więcej osób sięgnie po GAGĘ z ciekawości, żeby wyrobić sobie własną opinię.
    A rodzice podróżujący po Gruzji i górach Kaukazu z 3-miesięcznym dzieckiem zasługują imo na tym zwłaszcza forum na więcej respektu i słów podziwu niż tylko suchą krytykę wiązania 2x.

Uprawnienia umieszczania postów