-
Chustofanka
u nas lepiej
dziś nie poschły wkłady i jechaliśmy właśnie z frotką na polarku kieszonkowym, w sumie to z 2 razy poszła cała kieszonka i pupa jest ok, nie czerwona.
na noc wkładam w formowankę polarek "sucha pielucha" i wtedy na noc smaruję pupsko i rano jest ok, mimo mokrej formowanki.
-
Chusteryczka
Bartek miał 4 miesiące jak zaczełam przechodzić na wielo.
Najczsciej stsuje pieluszki canpola, a wycięłam ceratkę ze środka, i tam wkładam tetrę, a na to otulacz. Mam kilka pieluch uszytych samodzielnie, na zewnątrz bawełna od wewnątrz polar, więc w takie upały kładę tylko na to tetrę i mały smiga bez otulacza.
Na noc zakładam kieszonkę z tetra i otulacz i nie jest przemoczone. A ostatnio załozyłam swoją szytą pieluchę bez otulacza i też dała radę, nie było przecieku.
-
Chustofanka
mam jeszcze jedno pytanko - dziś zauważyłam, że młodemu nie jest chyba wygodnie, bo ta pielucha jest strasznie szeroka między nogami i bardzo rozpycha mu nogi, na siłę rozszerza wręcz. Trochę mu to nie pasuje, odznaczają mu się te brzegi na udach i aż wkłady marszczą się tak, że mu ściskają klejnoty jak ściska nogi.
Pół biedy jak nie śpi - gorzej jest ze snem, bo Rysio śpi na boku, więc przy takim pakunku między nogami nie może swobodnie opuścić tej górnej nogi tylko mu ona taz "zwisa" zawieszona na pieluszce, czasem nawet nie dotykając do ziemi :/ to przecież uciska nerwy i naczynia - Wam tak się nie dzieje??
-
-
-
Uprawnienia umieszczania postów