no Auroro super pomysłdawno nie brałam udziału w żadnym biciu rekordu
I tak OT - zawsze mnie zastanawia dlaczego się pokazuje tylu użytkowników niezalogowanych, jak ktoś ma login to chyba się loguje każdorazowo, czy buja się czasemanonimowo? Przyznać się...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Piszę się i przypomnienie w komórce ustawiam
Jest dużo osób niezarejetrowanych oglądających, które dopiero po jakimś czasie się ośmielają, rejestrują i logują. a tak szukają info "na dziko"Zobaczcie jaki wysyp w "kim jesteś, jak to się zaczęło", te wszystkie osoby najpierw przeglądały forum nie logując się przecież, a ile jest takich osób, które przeglądają a się nie zarejestrują. Ot, zagadka rozwiązana
śmiesznie jest na forum Kolejorza; przed kluczowymi meczami nagle dziwnie wzrasta liczba niezarejestrowanych użytkowników przeglądających forum, w poszukiwaniu informacji na forum zjawiają się wszyscy niedzielni kibice i kibice... drużyny przeciwnejżeby obczaić jakie nastroje przed spotkaniem
![]()
A czy jak ja jestem zalogowana, to nawet jak fizycznie przed kompem mnie nie będzie to będę? No wiecie, ja sie nie loguję, mam "zapamietaj mnie" i jak wchodzę do www.chusty.info to od razu jestem zalogowana![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
I ja postaram się być!
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
hm....to my będziemy mieli problem- tylko jeden laptop - mój komp porzucony w warszawiei pewnie będziemy się przepychali przed nim...no cóż któreś z nas będzie
![]()
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny