Jasne, że będę!
![]()
Jasne, że będę!
![]()
Jużem przypomnienie ustawiła w tel![]()
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
ja będęja zawsze jestem
(nawet jak mnie nie ma, hihihi
)
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
tez sie postaram, aczkolwiek nie obiecuję, co 1) dziecie wtedy najlepiej sie bawi
2) niemąż zajmuje kompa, a odkąd jego się zepsuł.... trwa wieczna wojna, a ja zamiast kupić nowy to kase w chusty i pieluchy ładuję...![]()
![]()
K. 2009M. 2012
i ja sie postaramAle bedzie trudno, bo komp w pokoju najmłodszego dziecięcia stoi, a ono snem lekkim sypia
![]()
no Auroro super pomysłdawno nie brałam udziału w żadnym biciu rekordu
I tak OT - zawsze mnie zastanawia dlaczego się pokazuje tylu użytkowników niezalogowanych, jak ktoś ma login to chyba się loguje każdorazowo, czy buja się czasemanonimowo? Przyznać się...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Piszę się i przypomnienie w komórce ustawiam
Jest dużo osób niezarejetrowanych oglądających, które dopiero po jakimś czasie się ośmielają, rejestrują i logują. a tak szukają info "na dziko"Zobaczcie jaki wysyp w "kim jesteś, jak to się zaczęło", te wszystkie osoby najpierw przeglądały forum nie logując się przecież, a ile jest takich osób, które przeglądają a się nie zarejestrują. Ot, zagadka rozwiązana
śmiesznie jest na forum Kolejorza; przed kluczowymi meczami nagle dziwnie wzrasta liczba niezarejestrowanych użytkowników przeglądających forum, w poszukiwaniu informacji na forum zjawiają się wszyscy niedzielni kibice i kibice... drużyny przeciwnejżeby obczaić jakie nastroje przed spotkaniem
![]()