Cześć Wszystkim!Jestem mamą 2-miesięcznej Krysi. Mała lubi noszenie na rączkach i przybiera ładnie na wadze, więc ręce już miałam prawie do ziemi. Tak zaczęłam myśleć o chustach. Zaczęłam szukać w necie i trafiłam na Klub Kangura a stamtąd już było blisko do Was. Jestem na etapie zakupu chusty - na razie oswajam się z pożyczoną Nati Ocean ( dzięki Renacie O.
, którą poznałam przez Dominikę K.)
Jestem ciągle na etapie kieszonki - niestety upały powodują, że na chwilę musimy poprzestać na wózku, bo w chuście się gotujemy na twardo. Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się w końcu kupić coś na lato i mój Rodzyneczek nie rozmyśli się co do chustowania, bo na razie dobrze nam szło. Bardzo podobają mi się gekony Didymosa te w turkusie. Jakby ktoś chciał sprzedać, to dajcie cynk.
Mieszkam na Olechowie - jeśli są gdzieś tu w pobliżu inne Chustofanki to chętnie się spotkam na jakimś spacerze jak już miną upały. Pozdrawiam

Jestem mamą 2-miesięcznej Krysi. Mała lubi noszenie na rączkach i przybiera ładnie na wadze, więc ręce już miałam prawie do ziemi. Tak zaczęłam myśleć o chustach. Zaczęłam szukać w necie i trafiłam na Klub Kangura a stamtąd już było blisko do Was. Jestem na etapie zakupu chusty - na razie oswajam się z pożyczoną Nati Ocean ( dzięki Renacie O.
, którą poznałam przez Dominikę K.)
. Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się w końcu kupić coś na lato i mój Rodzyneczek nie rozmyśli się co do chustowania, bo na razie dobrze nam szło. Bardzo podobają mi się gekony Didymosa te w turkusie. Jakby ktoś chciał sprzedać, to dajcie cynk.
Odpowiedz z cytatem

,