Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Nowa Łodzianka

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Łódź

Smile Nowa Łodzianka

Cześć Wszystkim! Jestem mamą 2-miesięcznej Krysi. Mała lubi noszenie na rączkach i przybiera ładnie na wadze, więc ręce już miałam prawie do ziemi. Tak zaczęłam myśleć o chustach. Zaczęłam szukać w necie i trafiłam na Klub Kangura a stamtąd już było blisko do Was. Jestem na etapie zakupu chusty - na razie oswajam się z pożyczoną Nati Ocean ( dzięki Renacie O. , którą poznałam przez Dominikę K.)
    Jestem ciągle na etapie kieszonki - niestety upały powodują, że na chwilę musimy poprzestać na wózku, bo w chuście się gotujemy na twardo. Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się w końcu kupić coś na lato i mój Rodzyneczek nie rozmyśli się co do chustowania, bo na razie dobrze nam szło. Bardzo podobają mi się gekony Didymosa te w turkusie. Jakby ktoś chciał sprzedać, to dajcie cynk.
    Mieszkam na Olechowie - jeśli są gdzieś tu w pobliżu inne Chustofanki to chętnie się spotkam na jakimś spacerze jak już miną upały. Pozdrawiam

Chusteryczka Awatar doominikaa
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

witaj, witaj

wiecie co, ja lubię takie chwile (tu następuje wzruszenie) jak się okazuje, ze kogoś zaraziłam, albo choć trochę maczałam w tym paluchy
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, niepraktykujący ale z sentymentem.
    Matka Mateusza (wrzesień 2005) i Małgośki (styczeń 2008), była chustonoszka, ale trzymająca jeszcze szmaty w szafie.
    No chustopróchno po prostu.

Chusteryczka

Domyślnie

Witam serdecznie z Janowa
    Jest tutaj jeszcze Silver, a bliżej Ciebie na Olechowie mieszka Kamui23 - właśnie w poniedziałek urodziła córeczkę i ma w planach chustowanie

Chusteryczka Awatar aurora

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pattie Zobacz posta
    Bardzo podobają mi się gekony Didymosa te w turkusie. Jakby ktoś chciał sprzedać, to dajcie cynk.
    Ładnie zaczynasz

I witaj!

EDIT I OT: AMPARO!!!! WRACAJ DO NAS!!!
    Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.

Chustonówka
    Miejscowość
    Łódź

Wink

Dzięki za odzew a już myślałam, że Olechów to taka pustynia... A gekony jakie piękne takie nieosiągalne

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Witaj

Domyślnie

Witam kolejną łodziankę

Uprawnienia umieszczania postów