Ja mam tylko dylemat, jak by tu ubierać młodą, żeby tych czaderskich pieluszek nie zakrywać
Co do zbyt dużej liczby warstw, to tylko wrażenie- w pampkach jest zdecydowanie goręcej![]()
Ja mam tylko dylemat, jak by tu ubierać młodą, żeby tych czaderskich pieluszek nie zakrywać
Co do zbyt dużej liczby warstw, to tylko wrażenie- w pampkach jest zdecydowanie goręcej![]()
Ale przecież taki bodziak nie jest taki gruby, toż to zwykła cienka bawełenka, więc bez przesady z tym przegrzewaniem pupy. Ja zakładam wielo, na to bodziak i w zależności od tego co mam na stanie albo getry albo rajtki. Tyłek nie jest odparzony, mały zadowolony, węc jak dla mnie jest git!![]()
bodziaki można kupić większe, żeby pieluchy wielo się mieściły - niektóre firmy mają specjalnie większe rozmiarówki w tym celu (np.frugi)nie widze nic zdrożnego pakowaniu małego w bodziaka, ale sama osobiście wolę koszulkę z krótkim/długim rękawem a na dół getry/panty/spodenki/rajtki na co tam mam aktualnie ochotę - Jasiek mobilny już jest i musi mieć zabezpieczenie na kolana
oczywiście jak jest bardzo gorąco to nic poza pieluchą mu nie zakłam
![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)