Pokaż wyniki od 1 do 20 z 72

Wątek: A jak ubieracie niemowle w wielorazówkach?

Mieszany widok

Domyślnie

Ja mam tylko dylemat, jak by tu ubierać młodą, żeby tych czaderskich pieluszek nie zakrywać
    Co do zbyt dużej liczby warstw, to tylko wrażenie- w pampkach jest zdecydowanie goręcej

Chusteryczka

Domyślnie

dla dziewszynki w zupełności wystarczy bawełniana bluzeczka, nawet sukieneczkowata ( za duża )
    polubiłam też getry, chociaż długo się nie mogłam przekonać
    synek 2007 córol 2010 ​proszę nie cytuj moich zdjęć taka podstawa autonommii.

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

ja podpinam sie pod mako,po pierwsze te pieluszki są faktycznie czaderskie i po kiego je zakrywać, po drugie np otulacz Disany jak spodenki wygląda więc styka, po trzecie właśnie jak mako zaopatrzyłam się w za duże koszulki i sukienki no i getry - super się sprawdzają

Chustonówka Awatar klaxa

Domyślnie

Ale przecież taki bodziak nie jest taki gruby, toż to zwykła cienka bawełenka, więc bez przesady z tym przegrzewaniem pupy. Ja zakładam wielo, na to bodziak i w zależności od tego co mam na stanie albo getry albo rajtki. Tyłek nie jest odparzony, mały zadowolony, węc jak dla mnie jest git!

Chustofanka Awatar endurka
    Miejscowość
    radziejowice/grodzisk maz.

Domyślnie

my tak samo mniej więcej, ale zdecydowanie większy rozmiar...

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

bodziaki można kupić większe, żeby pieluchy wielo się mieściły - niektóre firmy mają specjalnie większe rozmiarówki w tym celu (np.frugi) nie widze nic zdrożnego pakowaniu małego w bodziaka, ale sama osobiście wolę koszulkę z krótkim/długim rękawem a na dół getry/panty/spodenki/rajtki na co tam mam aktualnie ochotę - Jasiek mobilny już jest i musi mieć zabezpieczenie na kolana oczywiście jak jest bardzo gorąco to nic poza pieluchą mu nie zakłam
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Chusteryczka Awatar Gertruda
    Miejscowość
    Las koło Łodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    a ja nie rozumiem dlaczego pampek+body+spodnie = OK, ale wielo+body+spodnie = nieOK
    powiecie?

my śpiochów nie używamy, ale za to polecam wszelkie spodnie na napki zapinane - tak jak pajace
    Ja też nie rozumiem kwestii przegrzewania w body...bo chyba bardziej grzeje jednak pampek (????) I zakładanie na niego bodziaka już jest w porządku...
    Starszy 18.12.2008 Młodszy 02.01.2011

Podpisz się i ratuj maluchy!!!!

Uprawnienia umieszczania postów