Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: jeszcze sie nie przywitałam- wstyd;-)

Chustofanka
    Miejscowość
    Elbląg

Domyślnie jeszcze sie nie przywitałam- wstyd;-)

Witam Was

w świecie chust jestem zupełnie nowa. Jak to sie zaczęło, a raczej dlaczego sie zaczyna? Sama nie wiem.. może dlatego, ze od zawsze wiedziałam, że jak będe miała dziecię to będe je nosiła"na sobie" no więc kupiłam nosidło, takie niby lepsze co i podpórkę pod główkę ma itd..i czekałam aż mały skończy 3 m-ce.. skończył i za diabła w tym ustrojstwie siedziec nie chce, a i mi niewygodnie ( mam 150cm wzrostu).. gdzieś w tv zobaczyłam chusty, później wpadł mi jakiś artykuł w łapki i stwierdziłam..spróbuję..zajrzałam na ceny- przerażenie- nosidło kupiłam w idealnym stanie, prawie nowe z allegro za 50 zł, tak mi sie udało upolować, a chusty..cóż..ze względu na fundusze długo się zatanawiałam.. w końcu kupiłam samoróbke,bo na tyle było stać mój domowy budżet, poza tym nie mialam pewności że mój Szymus będzie chciał sie motać.. niedawno zaczełam naukę..narazie 2x..Mały uwielbia..ogląda świat, śmieje się, po czym usypia..tak naprawdę "na żywo" jeszcze nigdy nie widziałam chustomamy,w Elblągu jak szłam to wszyscy sie oglądali, zachwycali jakie mały ma fajne nosidło..

a ja maszeruję dumnie i mam nadzieję że nauczę się wiecej wiązań a mój synuś zostanie chustosynem chustomamy

Chustofanka Awatar maryjey
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

Witaj,
    Ja też nie spotkałam "na żywo" nikogo w chuście. Nie przejmuję się tym, zawsze lubiłam kreować nowe trendy . Na szczęście wszędzie nas przybywa. Miłego noszenia!

Chustomanka Awatar horpyna
    Miejscowość
    Zielone Płuca Polski

Domyślnie

Witaj

obecnie jestem w Bielsku Podlaskim i też nie spotkałam tu innej chustomamy (poza moją przyjaciółką, która przyjeżdża tu czasem) Panie na osiedlowym placu zabaw dziwnie na mnie patrzą, ale mało mnie to obchodzi. Dziś wśród nich zauważyłam mamę dumnie paradującą z dziecięciem w nosidle-wisiadle Aż mi się żal zrobiło maluszka.... Wisiał tak sztywno i nie mógł się przytulić Dobrze zrobiłaś wybierając chustę
    Gabuszka (02.2010) i Wituś (02.2013)

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Witamy i zapraszamy, do polowań też
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Chustofanka
    Miejscowość
    Elbląg

Domyślnie

dziękuję za odzew, powitania a polowac pomalutku też będę

ja na szczęście spotykam się z życzliwym odzewem dotyczącym chusty a że jestem tu chyba pionierką ( mieszkającą na stałe, bo wiem że niektóre dziewczyny wpadają do Elbląga czasem) to tym bardziej pękam z dumy.. a dziś mimo, że chyba za lekko miałam Szymka zamotanego to udało mi sie go donieść i dwie siatki zakupów hurrra)

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cześć Pionierko

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

I ja Cię witam Pionierko! U mnie praktycznie to samo, jest wprawdzie KK, ale nigdy nikogo na ulicach nie widziałam w chustach, a na mnie się gapią, uśmiechają, szepcą, zagadują Fajnie jest

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Chustomanka Awatar ledunia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

witaj

Uprawnienia umieszczania postów