Czy jest tutaj jakaś posiadaczka? jakie wrażenia? jak sie nosi? Bardzo proszę o odpowiedź jesli któraś z was ma![]()
Czy jest tutaj jakaś posiadaczka? jakie wrażenia? jak sie nosi? Bardzo proszę o odpowiedź jesli któraś z was ma![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Rainbow to moja niespełnniona wizualna miłosc![]()
![]()
Nosi sie tak jak zółto-zielona, ktora jest w trasie po polsce własnie, wiec na recenzjach mozesz o niej poczytac.
Jak nastepnego chuscioszka sobie skombinuje to ta Bebina jest na pierwszym miejscu zakupow nowochuscioszkowych, bo moja Luska juz na nia za ciezka (ona juz dla mnie za ciezka na wszystkie chusty, jeszcze tylko w nosidle ergonomicznym troche ponosze)
W końcu się pojawiły Rainbow bo długo były niedostępne. Jak tylko do mnie przyjdą to podzielę się wrażeniami![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
kochana, wpadłaś!Zamieszczone przez mamakrzysia
a myślisz, że co my tu wszystkie robimy?!
nie ma żadnego ratunku...![]()
![]()
![]()
Mama Wiktora (2007)czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013)
i Borysa (2015)
![]()
Jakis psycholog by na nas krocie zarobilTylko kto chcialby sie wyrzec takiego uzaleznienia...
zapraszam do mnie na konsultacjeZamieszczone przez Lovrita
![]()
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
no, niezle - samo forum uzaleznia - u mnie dziec dopiero w drodze (wrzesien) a ja juz kupilam pierwsza chuste i tworze liste kolejnych ktore pokupuje jak tylko sie malenstwo urodzi.... najwiekszy problem to ktora z tych upatrzonych zamowic pierwsza![]()
moj maz juz sie puka w glowe![]()
Dementuje, niewiem skad mi takie madrosci kiedys do glowy przychodzily. W koncu zanabylam Bebinke Rainbow i jest ona sporo grubsza od tej zolto-zielonej, motalam Luske w 33 tc w nia no i nie umywa sie do lnu didkowego, ale nienajgorzej sobie poradzila. Tak w srodkowej skali nosnosci ja plasuje (Luska 16 kg)
NO i oczywiscie jest przepiekna!!!!!
JP, foty, foty w akcji!!! plissssss![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
domyślałam się, że masz ją na avatarze
piękne zdjęcia, bardzo Ci ładnie w tej fryzurce, Lu śliczna.
a wracając do tematu- rainbow jest cuuuuudna i marzę o niej!
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08