wiem, że śmieciowe i w ogóle, ja z dziecmi srednio raz-dwa razy w roku idę. Ale- są Shrekowe zabawki i jest...tak jakby niecałkiem porawnie, ale jednak: ZACHUSTOWANY SHREK!!!
wiem, że śmieciowe i w ogóle, ja z dziecmi srednio raz-dwa razy w roku idę. Ale- są Shrekowe zabawki i jest...tak jakby niecałkiem porawnie, ale jednak: ZACHUSTOWANY SHREK!!!
w sensie, że duży Shrek ma małego Shreka na sobie?
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Tez widziałam. Bardziej worek na dziecko, ale mały szrek nie wygląda na niezadowolonego![]()
no i trach, idę jutro do makdonalda![]()
Też widziałam - Shrek musi mieć silny kark, że tak wytrzymuje![]()
muszę to zobaczyć![]()
![]()
Doradca Noszenia ClauWi® i Doula
http://www.mcdonalds.pl/ yu jestshrek z nosidelkiem
moj maz mnie nie chce wziasc a ja chcem zabawke
![]()
az sie poplakalam ze smiechu
![]()
Poznań w chuście zaprasza!!!
Łaaałłłł... ja też chcę!
Jutro niedzielna wyprawa do maka. Z Leną pierwszy raz
Lena kanapka, mój P cola a ja zabawka... hihi - żart![]()
my nie cierpimy Mc'a (oprócz lodów), ale mam koleżankę która prawie co dzień bywa ( :/ ) więc jej nadałam, że jak coś to chce zabawkę![]()
Poznań w chuście zaprasza!!!
dajcie zdjęcie, dziewczyny, bo mi do mcD nie po drodze, a w necie nie znalazłam![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
ledunia - dzieki!!!! hahaha, jacy zadowoleni![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
dobre, chyba się też jutro wybierzemy na śmieciowe jedzenie
![]()
K. 2009M. 2012
Nie wierzę w to co napiszę-po drodze zatrzymamy się w Maku.
Ja wprawdzie nie zamierzam jechać do Mcdnlds, ale na stronie niezły opis: "Gdy zawiesisz na ramionach Shreka nosidełko, usłyszysz ciche beknięcie i śmiech malucha. Gdy je zdejmiesz, usłyszysz ryk Shreka"![]()