magdulinska a jak wygląda porównanie z wonderosami??
magdulinska a jak wygląda porównanie z wonderosami??
Jak dla mnie zdecydowanie lepsze. Wonderoosy maja wkladki z mikrofibry (o ile dobrze jeszcze pamietam- to byly nasze pierwsze pieluchy ale musialam sie ich pozbyc bo cora dostawala wysypki od polaru) a Issy Bear ma z bambusa wiec pojemnosc znacznie lepsza.
A wielkość? dużo większe od IB?
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
oj tak zdecydowanie
zaraz wkleje fotke na mojej 20 miesiecznej corce, ktorej kupuje ubranka na 2-3 latka
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowane przez magdulinska ; 21-07-2010 o 21:38
magdulinska - ale czy to jest v2 czy v1, bo v2 chyba mniejsze (tak wynika ze zdjęc na stronie)?
A co możesz powiedzieć o rzepach, czy są trwałe (takie jak w blueberry na przykład)?
Ostatnio edytowane przez deidre ; 21-07-2010 o 20:23 Powód: jeszcze jedno pytanie
Issy Bear są one size i można je dopasować do wielkości dziecka i są na napki.
nemhain - czy można wybrać wersję na napy albo na rzepy? przeglądam sobie zdjęcia na ich facebooku i niektóre pieluszki mają rzepy a niektóre napy
(przepraszam za OT byłam pewna że to w wątku reklamowym o zamówieniu Issy Bear piszę)
Tak, Ania zamawia, zobacz w dziele reklama
no i jak dziewczyny się sprawdzają??
ja wczoraj przetestowłam ale najpierw wymoczyłam wkładki w płynie do naczyń bo szybciej zyskują chłonnośc
i tak jedna wkładka starcza na noszenie dzienne; dziecko przetrzymałam trochę dłużej z wkładki leciało po wyżymaniu ale przecieków brak
wiec dla mnie mam jedną pieluchę i dwie wkładki
bo wkładając dwie wkładki to tylko na noc tak duża pupa
no i pięne są![]()
ciekawe jak dalej będą sie sprawować