Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: koniec świata jak mowil p. Popiołek

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie koniec świata jak mowil p. Popiołek

To ze wisiadła mozna znaleźć na ulicy czesciej niż chusty to juz wiem, ale dzisiaj w poradni rehabilitacyjnej byla pani na ćwiczeniach z malutkim dzieckiem w nosidle przodem do swiata. Jak weszla tak i wyszła. Moze ktos tam w srodku powiedzial tej pani cos na ten temat a moze i nie, bo jak ja tam weszlam na instruktaż to troche dziwnych rzeczy posłuchałam...
    tak czy owak nosidło u rehabilitanta to juz moim zdaniem "koniec świata"
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

łeee tam, toż lekarze i i inni specjaliści polecają - producenci się chwalą...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustofanka Awatar Mamusiaanusia
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

a nie skusiło Cię, żeby podpytać rehabilitanta o zalety takiego cudownego wisiadełka?

Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamusiaanusia Zobacz posta
    a nie skusiło Cię, żeby podpytać rehabilitanta o zalety takiego cudownego wisiadełka?
    tam czekalysmy juz tylko na instruktaż ćwiczen (swoją droga moim matczynym zdaniem niekoniecznie potrzebnych a ze czekalam na pokazanie jednego ćwiczenia ponad godzine, z dzieckiem na rekach, to juz nie miałam siły pytać sie o cokolwiek innego
    E. 2009

dokebu
    Guest

Domyślnie

Nie no ja bym nie wytrzymała, wczoraj np. miałam ochotę wykrzyczeć przez okno młodej mamie z nosidełkiem (tu mam małą zagwozdkę, bo nie jestem do końca pewno czy wisiadło czy ergo miała, ale było zdecydowanie za nisko i jej wisiało ) ŻE DZIECKA 2-MIESIĘCZNEGO NIE WOLNO NOSIĆ NA PROSTO W NOSIDEŁKU!!

Obiecuję, że jak ją spotkam z tym maleństwem to jej to delikatnie wytłumaczę, no chyba, że jej już nie zobaczę, ale to na pewno mama z mojego obecnego osiedla, mam miesiąc na wyjaśnienie jej co robi źle!

dokebu
    Guest

Domyślnie

Swoją drogą, dziś my po 3 miesiącach przerwy idziemy na kontrolną rehabilitację, specjalnie wezmę Młodego w MT, zobaczymy co nasza pani rehabilitantka będzie wiedziała na temat wisiadeł i nosidełek Napiszę Ci koniecznie Winoroślinko co nam nasza mądra pani powie

Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

dokebu no i mialas napisac po wizycie!
    E. 2009

Domyślnie

tez tak mam - same wisiadla. chusty nigdy nie spotkalam

dokebu
    Guest

Domyślnie

Przepraszam zapomniało mi się

Pani rehabilitantka była ZACHWYCONA i wielo i MT
    Kazała nam się nosić ile się tylko da i przytulać się z Szymkiem po rehabilitacji wyszliśmy przeszczęśliwi, raz, że młody super zrobił postępy i jak zwykle został wychwalony a dwa, że zrobiliśmy furorę pieluszkami i naszym MT

Troszkę mnie pani ochrzaniła, że dźwigam po zabiegu, ale szczerze przyznałam, że te 3 miesiące przepisowe odczekałam z przerwą w noszeniu

Nasza pani rehabilitantka ma u nas nowego WIELKIEGO PLUSA

Chustofanka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

tak z ciekawości pójdę na następne usg biodrek w chuście, skoro lekarz sam zalecał pozycję na żabkę...

Uprawnienia umieszczania postów