Pokaż wyniki od 1 do 20 z 54

Wątek: Grupa antypulowa

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

polecam pszczołę. Już o tym pisałam w innym wątku. Jest rewelacyjna, bez lanolinowania wytrzymala prawie miesiąc. I wciaga magicznie sikowe zapachy

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

Ja bardzo pokochałam wełenkę....Co prawda mam Pulowe otulacze i np IV w paseczki jest śliczny,to w te upały PUL nie wchodzi w grę.Tylko wełna.Jestem w sumie dość zaskoczona,ponieważ jak kompletowałam wyprawkę to myślałam,że kieszonki to najfajniejsza opcja.I owszem.Kieszonki sa śliczne,długo trzymają,ale moje serducho skradły formowanki.W wersji z wełnianym otulaczem są git.Moja utubiona jest wełniana samoróbka od autumnfearie.Pupa wygląda cudnie.
    Ostatnio edytowane przez kubutkowa ; 07-07-2010 o 15:46

Chustofanka Awatar Pati778

Domyślnie

na noc lulu nature a w dzień co popadnie: tetra albo formowanki jakieś.

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

U nas też w dzień glównie tetra jest w użyciu a wnocy lulu ,właściwie każda jest super!

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

JA wełnę też pokochałam Mamy dwie pary gaci i otulacz pszczółkowy. Na noc lecą bambusowe/ konopne formowanki plus gacie, a w dzień najczęściej tetra i zapinka snappi plus otulacz lub gatki
    W upały Ignac biegał właśnie w samych gatkach z tetrą w środku, bo od PULu sie odparzał. PULowe otulacze z domu wygoniłam już wszystkie ALE... My dużo jeździmy i wtedy kieszonki są najlepsze I mam ich spooory zapas, bo jednak lubię Zależy od temperatury i tego czy jesteśmy w domu czy podróżujemy
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar beannshi
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

To teraz odpowiedzcie ignorantce na debilne pytanie: dlaczego na wyjscia tylko kieszonki? Welna nie daje rady?
    "W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

daje rade ale ja bym wolała zeby mały czuł sucho jak wychodzimy
    jak sie dorobie wielu formowanek z polarkiem od pupy to bede je zakładała plus wełna oczywiscie

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beannshi Zobacz posta
    To teraz odpowiedzcie ignorantce na debilne pytanie: dlaczego na wyjscia tylko kieszonki? Welna nie daje rady?
    i ja się podłączam poproszę o wyjaśnienie...
    i kolejne pytanie: ile otulaczy/ majtasów wełnianych macie, takżeby na luzie starczyło? I jak usunąć kupę z wełny?

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Ja wełnę kocham i pewnie bym tylko jej używała, gdyby taka droga nie była. Kieszonki tylko na noc u nas były i dłuższe wyjścia, ale dlatego, że nie miałam dobrego otulacza wełnianego, tylko gatki. A na myśl o otulaczu pulowym w lecie słabo mi

Uprawnienia umieszczania postów