polecam pszczołę. Już o tym pisałam w innym wątku. Jest rewelacyjna, bez lanolinowania wytrzymala prawie miesiąc. I wciaga magicznie sikowe zapachy![]()
polecam pszczołę. Już o tym pisałam w innym wątku. Jest rewelacyjna, bez lanolinowania wytrzymala prawie miesiąc. I wciaga magicznie sikowe zapachy![]()
Ja bardzo pokochałam wełenkę....Co prawda mam Pulowe otulacze i np IV w paseczki jest śliczny,to w te upały PUL nie wchodzi w grę.Tylko wełna.Jestem w sumie dość zaskoczona,ponieważ jak kompletowałam wyprawkę to myślałam,że kieszonki to najfajniejsza opcja.I owszem.Kieszonki sa śliczne,długo trzymają,ale moje serducho skradły formowanki.W wersji z wełnianym otulaczem są git.Moja utubiona jest wełniana samoróbka od autumnfearie.Pupa wygląda cudnie.
Ostatnio edytowane przez kubutkowa ; 07-07-2010 o 15:46
na noc lulu nature a w dzień co popadnie: tetra albo formowanki jakieś.
U nas też w dzień glównie tetra jest w użyciu a wnocy lulu ,właściwie każda jest super!
JA wełnę też pokochałamMamy dwie pary gaci i otulacz pszczółkowy. Na noc lecą bambusowe/ konopne formowanki plus gacie, a w dzień najczęściej tetra i zapinka snappi plus otulacz lub gatki
![]()
W upały Ignac biegał właśnie w samych gatkach z tetrą w środku, bo od PULu sie odparzał. PULowe otulacze z domu wygoniłam już wszystkieALE... My dużo jeździmy i wtedy kieszonki są najlepsze
I mam ich spooory zapas, bo jednak lubię
Zależy od temperatury i tego czy jesteśmy w domu czy podróżujemy
![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
To teraz odpowiedzcie ignorantce na debilne pytanie: dlaczego na wyjscia tylko kieszonki? Welna nie daje rady?
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
Ja wełnę kocham i pewnie bym tylko jej używała, gdyby taka droga nie była. Kieszonki tylko na noc u nas były i dłuższe wyjścia, ale dlatego, że nie miałam dobrego otulacza wełnianego, tylko gatki. A na myśl o otulaczu pulowym w lecie słabo mi![]()