Pokaż wyniki od 1 do 20 z 54

Wątek: Grupa antypulowa

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Bodzia_30
    Miejscowość
    Opole/Pogórze

Domyślnie

Ja na wełniaki przeszłam z musu bo mały się ciągle odparzał (mam aż 1 szt, ale drugi zamówiony mam nadzieje że już jedzie). Pulu narazie się nie wyzbywam, bo nie mam formowanek, a jak kupala strzeli, to niestety otulacz do prania. No i z musu że się odparza, przeszłam też na EC (NHN) i zrobiłam sobie już listę, których otulaczy Pulowych i kieszonek sie pozbędę. Dojrzewam do tej myśli i jak przyjadą do mnie tetro formowanki, to chyba je sprzedam.

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

u mnie z praniem wełnianych nie ma problemu odkad Michał robi wszystkie kupy na nocnik
    bo faktycznie jak pobrudził wełne to był problem

Chustofanka Awatar Bodzia_30
    Miejscowość
    Opole/Pogórze

Domyślnie

Ja naszczęście większość kup też mam w nocniku, ale czasem - ma czas buntu i wtedy niestety - zostaje mi PUL.

Chusteryczka Awatar beannshi
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

Ja jeszcze nie wiem ale tak troche OT: Olapio, moid lejesz na me serce bo wahalam sie czy kupic ta welniana pszczole
    "W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

polecam pszczołę. Już o tym pisałam w innym wątku. Jest rewelacyjna, bez lanolinowania wytrzymala prawie miesiąc. I wciaga magicznie sikowe zapachy

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

Ja bardzo pokochałam wełenkę....Co prawda mam Pulowe otulacze i np IV w paseczki jest śliczny,to w te upały PUL nie wchodzi w grę.Tylko wełna.Jestem w sumie dość zaskoczona,ponieważ jak kompletowałam wyprawkę to myślałam,że kieszonki to najfajniejsza opcja.I owszem.Kieszonki sa śliczne,długo trzymają,ale moje serducho skradły formowanki.W wersji z wełnianym otulaczem są git.Moja utubiona jest wełniana samoróbka od autumnfearie.Pupa wygląda cudnie.
    Ostatnio edytowane przez kubutkowa ; 07-07-2010 o 15:46

Chustofanka Awatar Pati778

Domyślnie

na noc lulu nature a w dzień co popadnie: tetra albo formowanki jakieś.

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

U nas też w dzień glównie tetra jest w użyciu a wnocy lulu ,właściwie każda jest super!

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Ja wełnę kocham i pewnie bym tylko jej używała, gdyby taka droga nie była. Kieszonki tylko na noc u nas były i dłuższe wyjścia, ale dlatego, że nie miałam dobrego otulacza wełnianego, tylko gatki. A na myśl o otulaczu pulowym w lecie słabo mi

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beannshi Zobacz posta
    Ja jeszcze nie wiem ale tak troche OT: Olapio, moid lejesz na me serce bo wahalam sie czy kupic ta welniana pszczole
    sprzątnęłaś mi ją sprzed nosa bo zapragnęłam drugiej

Chusteryczka Awatar beannshi
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

To mi teraz jeszcze powiedzcie co pakujecie do srodka zeby tak magicznie rade dalo?
    "W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beannshi Zobacz posta
    To mi teraz jeszcze powiedzcie co pakujecie do srodka zeby tak magicznie rade dalo?
    tetre na dzien, formowanki bambusowe lub konopne na noc

Uprawnienia umieszczania postów