-
Chustomanka
Będziemy się jednak wielorazowić - proszę o pomoc
Dwa w zasadzie tematy mam - bardzo Was doświadczone mamy proszę o opinię taką konkretną jak w dziób dał 
Wiem, że gdzieś tu się stale przewijał podobny temat, ale jakoś konkretnie to nic nie zrozumiałam niestety z tych wątków.
1. Mam w brzucholu teraz maluszka którego planuję po urodzeniu nie wsadzać w jednorazówki już. I teraz proszę mnie tu napiszcie biorąc pod uwagę wasze liczne już doświadczenia, co ja mam sobie zakupić na te siki 
Poobczytywałam tu już co nieco i myślę, że może otulaczek wełniany, ale ile tego i co do środka - i co to są te papierki, gdzie je kupić
2. W zwiazku z tym, że starszy syn już powoli staje się mężczyzną chcę go uczyć sikać samemu, ale niestety on jest przyzwyczajony do jednorazówek. Ma teraz niespełna 2 latka. On tak od razu nie zajarzy, że trzeba sikać do nocnika czy ubikacji, bo wiadomo motyw sikania jest mu w ogóle prawie obcy.
Czy mogę go może na tetre teraz przerzucić czy jak wy to robicie. Pomóżcie kochane
Ola mama Leonardka 2008

Mikolajka 2011

Beniaminka 2015

iiii Mieszka 2016

-
Chustofanka
-
Chustomanka
O widzisz!!! Dzięki wielkie ;*
Ola mama Leonardka 2008

Mikolajka 2011

Beniaminka 2015

iiii Mieszka 2016

-
-
Chustomanka
Te majtki treningowe, to chyba dobre rozwiązanie. Właśnie latem jest troszkę łatwiej, bo biegać dzieć swobodnie w gatkach może, od tego weekendu zaczynamy tylko muszę te majtasy nabyć.
Masz może jakieś wypróbowane czy to wszystko jedno jest?
Ola mama Leonardka 2008

Mikolajka 2011

Beniaminka 2015

iiii Mieszka 2016

Uprawnienia umieszczania postów