Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: Witam imieninowo

Mieszany widok

dokebu
    Guest

Domyślnie Witam imieninowo

Już ze 4 razy co najmniej chciałam się z Wami oficjalnie przywitać, rozgościłam się na forum już jakiś czas temu, no i teraz aż mi wstyd, ale najwyższa pora powiedzieć kilka słów o sobie!

Mam na imię Dominika, mam 16-miesięcznego synka Szymka, a nosimy się w MT niestety od niedawna, no ale jak już kilka razy pisałam Młody nie mógł być noszony w chuście. Za to powiem, że noszenie synka sprawia mi ogromną frajdę no i przede wszystkim mam wtedy okazję do przytulenia go, ten typ z tych mało przytulających się więc wykorzystuję ten fakt jak mogę! Uwielbiam jak zasypia mi w MT!!

Szymon urodził się ze stopami końsko-szpotawymi, ale na szczęście i dzięki Bogu wyprowadziliśmy też dzięki naszej ciężkiej pracy na prosto i nasz chłopak biega POPRAWNIE już 3,5 miesiące

Chciałam się z Wami Kochani Forumowicze i Forumowiczki przywitać w jakiś szczególny dzień, więc korzystając z okazji swoich własnych imienin życzę moim imienniczkom wszystkiego co najlepsze, spełnienia się w roli mamy i żony, tego by miały szczęśliwe kochające się rodzinki i miały swoje pasje!

Jeszcze na koniec pochwalę się Wam moim największym szczęściem, od którego na pewno rano dostanę dziubka na imieniny

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

Witaj Dominiko - mamo Dziubaska

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Wszystkiego naj, naj, naj!!!
    A Szymkowi dużo zdrówka, a przytulania obojgu życzę!!!

dokebu
    Guest

Domyślnie

Dzięki dziewczęta, cieplutko na serduchu mi się zrobiło zwłaszcza, że to moje pierwsze imieniny na forum i od razu życzenia od Was

Chustomanka Awatar ledunia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Witaj i 100 lat

Chusteryczka Awatar doominikaa
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

no to wszstkiego najlepszego życzę ja, DOminika
    i witaj
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, niepraktykujący ale z sentymentem.
    Matka Mateusza (wrzesień 2005) i Małgośki (styczeń 2008), była chustonoszka, ale trzymająca jeszcze szmaty w szafie.
    No chustopróchno po prostu.

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

No to wszystkiego najlepszego Dominiko, od dwoch dzisiejszych solenizantek - Dominiki i Łucji

Uprawnienia umieszczania postów