Już ze 4 razy co najmniej chciałam się z Wami oficjalnie przywitać, rozgościłam się na forum już jakiś czas temu, no i teraz aż mi wstyd, ale najwyższa pora powiedzieć kilka słów o sobie!

Mam na imię Dominika, mam 16-miesięcznego synka Szymka, a nosimy się w MT niestety od niedawna, no ale jak już kilka razy pisałam Młody nie mógł być noszony w chuście. Za to powiem, że noszenie synka sprawia mi ogromną frajdę no i przede wszystkim mam wtedy okazję do przytulenia go, ten typ z tych mało przytulających się więc wykorzystuję ten fakt jak mogę! Uwielbiam jak zasypia mi w MT!!

Szymon urodził się ze stopami końsko-szpotawymi, ale na szczęście i dzięki Bogu wyprowadziliśmy też dzięki naszej ciężkiej pracy na prosto i nasz chłopak biega POPRAWNIE już 3,5 miesiące

Chciałam się z Wami Kochani Forumowicze i Forumowiczki przywitać w jakiś szczególny dzień, więc korzystając z okazji swoich własnych imienin życzę moim imienniczkom wszystkiego co najlepsze, spełnienia się w roli mamy i żony, tego by miały szczęśliwe kochające się rodzinki i miały swoje pasje!

Jeszcze na koniec pochwalę się Wam moim największym szczęściem, od którego na pewno rano dostanę dziubka na imieniny