Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Tczew, osiedle Bajkowe przy Carrefourze

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar Pani Wilkowa
    Miejscowość
    Podlasie

Domyślnie Tczew, osiedle Bajkowe przy Carrefourze

W poniedzialek 5 lipca, okolo 14:00 mama w pomaranczowo-brazowej chuscie, tudziez chusto-MT. Na spacerze z pieskiem Moj maz zwrocil uwage Milo bylo popatrzec

Ktoras z Was?

Chusteryczka Awatar aurora

Domyślnie

Ty to masz szczęście. Bo ja jeszcze nigdy żadnej chustomamy nie widziałam...
    Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

A ja kilka miesięcy temu na starym mieście, niedaleko poczty. Coś czerwonego to było

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustonoszka Awatar Pani Wilkowa
    Miejscowość
    Podlasie

Domyślnie

Aurora, to moj maz ma szczescie. On troche wyedukowany w kwestii noszenia (odroznia chuste od nosidla) wypatrzyl na horyzoncie zamotana i pokazal mi.

O erithacus, kolejna z Tczewa! Moze ta przy poczcie to byla ta sama mama tylko z inna chusta. Mam nadzieje, ze sie dowiemy.

Chustonówka
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pani Wilkowa Zobacz posta
    W poniedzialek 5 lipca, okolo 14:00 mama w pomaranczowo-brazowej chuscie, tudziez chusto-MT. Na spacerze z pieskiem Moj maz zwrocil uwage Milo bylo popatrzec

Ktoras z Was?
    Prawie 2 lata później to byłam ja. Wtedy z dwumiesięcznym synkiem, donosiłam Go w elastyku jeszcze do 10 kg, chustą sprzedałam dziewczynie z Tczewa, która też trochę nosiła córeczkę. Ja donosiła synka w tkanej i MT z Lenny Lamb. Jesteśmy "bezwózkowi' i bardzo zadowoleni. Nosił także mój mąż, w elastyku, w tkanej, w MT i kółkowej. Tak więc trochę nas nosi w tym Tczewie. Pozdrawiam

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malgosha Zobacz posta
    Prawie 2 lata później to byłam ja. Wtedy z dwumiesięcznym synkiem, donosiłam Go w elastyku jeszcze do 10 kg, chustą sprzedałam dziewczynie z Tczewa, która też trochę nosiła córeczkę. Ja donosiła synka w tkanej i MT z Lenny Lamb. Jesteśmy "bezwózkowi' i bardzo zadowoleni. Nosił także mój mąż, w elastyku, w tkanej, w MT i kółkowej. Tak więc trochę nas nosi w tym Tczewie. Pozdrawiam
    Ale historia

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Uprawnienia umieszczania postów