Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: muślin? tetra? flanela?

Chusteryczka

Domyślnie muślin? tetra? flanela?

Sprzedałam cześć pieluch i teraz mam, a właściwie ni mam pieluch.
    Co teraz kupić? jak w tytule czy coś innego?
    Zależy mi: na chłonności( najbardziej) i miękkości, materiał musi być delikatny dla pupy u nas się szybko robią odparzenia.
    cena i szybkość wysychania- mniej ważne.
    BTW: muslin sie prasuje? bo nie wiem

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

bardzo chłonna, gruba/mięsista, miła w dotyku jest tetra Kikko

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie

Mi się wydaje, że dobre by były składane bambusy. Ja mam takie co mają w składzie 90% bambus i 10% poliester i jak są podsuszone w suszarce to są super miękkie. Na początku jak je kupiłam były słabo chłonne ale zanim je wyprałam te 5 razy to używałam jako ręczniczki bo tak są miłe. Jeśli jednak są suszone normalnie na wietrze to nie maja aż takiej miękkości.
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama-donna Zobacz posta
    Mi się wydaje, że dobre by były składane bambusy. Ja mam takie co mają w składzie 90% bambus i 10% poliester i jak są podsuszone w suszarce to są super miękkie. Na początku jak je kupiłam były słabo chłonne ale zanim je wyprałam te 5 razy to używałam jako ręczniczki bo tak są miłe. Jeśli jednak są suszone normalnie na wietrze to nie maja aż takiej miękkości.
    gdzie takie kupijaś? i czy dla pupy są miłe i można je kłaść bezpośrednio przy skórze?

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie

Ja je mam z Anglii http://www.notanant.com/showproduct....roduct_id=7881. Możesz je spokojnie kłaść przy skórze (ja tak robię) i są miłe dla pupy moim zdaniem, jeśli tak jak pisałam wcześniej są podsuszone w suszarce. W krainie pieluszek mają jakieś składane bambusy ale nie wiem jaki jest skład dokładnie, bo np. bambus z domieszka bawełny nie jest już tak miękki np. we wkładkach close parent.
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Uprawnienia umieszczania postów