Pokaż wyniki od 1 do 20 z 44

Wątek: Real Easy by Hip Hip Baby

Mieszany widok

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwiado Zobacz posta
    A jak z waszego doświadczenia wypadają rozmiary? Czy na 11 kg 11-miesięczne dziecko powinno być M (zgodnie z rozpiską producenta), starczy jeszcze na trochę? Synek raczej z tych bardziej fałdkowych .
    spokojnie M-ka będzie dobra i jeszcze wystarczy na długo - mój Jasiek też ma prawie 11kg i nie należy do szczupłych te pieluchy mają bardzo dużą możliwość regulacji zapięcia

real easy to bardzo fajne pieluchy - mi bardzo pasują - mimo że to AIO, to nie schną jakoś tragicznie długo a sama pielucha jest rzeczywiście bardzo miękka i ładnie się układa na pupie - u nas real easy zastąpiły wonderoosy v.1 na noce bo te nie dawały już rady mimo dwóch wkładek
    Ostatnio edytowane przez tonya ; 03-10-2010 o 10:28
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Mam fotkę
    Franek ma jakieś 8kg i jest raczej chudy i długi, a pieluszka to eMka.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustonoszka Awatar sylwiado
    Miejscowość
    okolice Poznania

Domyślnie

No i skusiłam się i kupiłam dwie minki w grochy . Śliczne, minkie bardzo miły, mięciutki. Na mojego prawie roczniaka prawie 12 kg dobra jest M, jeszcze chyba trochę posłuży. Potwierdzam, że mają niezłą chłonność, choć u nas na noc nie starczają , może gdybym włożyła jeszcze jakiś dodatkowy wkład, ale nie próbowałam. Pupka moim zdaniem taka bardziej puchata i okrągła w porównaniu do bambootów i IT, ale mi to absolutnie nie przeszkadza . No i udało mi się załapac na jakąś promocję -20% więc cena była też bardzo zadowalająca!
    Sylwia, mama potrójna

Chustomanka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

My mamy Wonderosa. Pul jest mięciutki i gruby i ładnie się układa na 5kilowym maluchu, mimo iż to jest one size. Chłonność na razie ok, ale taki maluch to jeszcze takich dużych objętości nie robi

Chusteryczka Awatar ovejablanca
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Ja na razie po pierwszym praniu i jestem w szoku - polar w środku wygląda jak bym pieluchę od roku używała
    to tanie papoose z allegro po kilku praniach wyglądają lepiej ...
    mam nadzieję, ze oprócz tego w użytkowaniu będzie ok
    aha - w wonderoosie v2 polar to samo

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

zgadzam się - polar to niestety słaba strona pieluch Hip Hip Baby,ale to tylko wrażenie estetyczne bo poza tym pielucha działa bez zarzutu
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Uprawnienia umieszczania postów