-
Chustomanka
mam jedną pluszową, jest boska. Używam tylko na noc albo na wyjście pod warunkiem, że dziecko nie będzie dużo chodzić (np do lekarza czy na zakupy) bo pupsko wielkie. Schnie szybciutko i jest taka milusia! używam M dla 13 miesięczniaka, 10.5kg.
-
Chustonówka
To fakt, ja właśnie zaczęłam używać i jestem zachwycona. Mam różne pieluchy ale ta jest najbardziej nie zawodna a do tego bardzo fajne wzory.A cena bardzo przyzwoita. Dodam że mam 2, kupiłam używane na allegro potem dałam je siostrze bo ma większego szkraba a teraz wróciły do mnie i prawie nie widać śladów użytkowania, no może na wkładzie bambusowym. Szczerze polecam!!!
-
-
Chustonówka
Jedyna pieluszka, która u nas daje radę w nocy! Duża kieszeń, dużo się mieści. Nie nie przecieka. Szybko schnie, jak się ją wypatroszy. Od dobrych 6 miesięcy mamy M - myślę, że jeszcze trochę posłuży.
-
Chustofanka
Kupiłam 2 sztuki na próbę po przeczytaniu tylu pozytywnych opinii, wersję minky i normalny PUL. Są faktycznie mięciutkie i bardzo chłonne, ale na lato nawet na noc to się niestety nie nadają, bo mocno grzeją - tak mi się wydaje, a już wersja minky to już w ogóle..Ale ogólnie są cudne, pozostaną z nami i może jesienią dokupimy kolejne.
-
Chustonoszka
To moja jedyna aio i raczej rewelacji nie ma. Kupiłam ją zachecona opiniami że niby pancerna na noc ale mi bokami i tak przeciekała. Rozmiar m. No i ten system napek jakoś w ogóle mi nie leży. Drugi raz bym już takiej nie kupiła.
Uprawnienia umieszczania postów