Witam,
od niedawna ponownie mieszkam w Bielsku Podlaskim, od niedawna noszę w chuście. Może na forum jest już jakaś bardziej doświadczona chustomama z Bielska lub okolic, chętna do pomocy w zgłębianiu tajników chuściarstwa![]()
![]()
Witam,
od niedawna ponownie mieszkam w Bielsku Podlaskim, od niedawna noszę w chuście. Może na forum jest już jakaś bardziej doświadczona chustomama z Bielska lub okolic, chętna do pomocy w zgłębianiu tajników chuściarstwa![]()
![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
Ja mogę pomóc z mieczysławem czyli MT, niestety chusty nie używałam.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Ostatnio edytowane przez horpyna ; 13-07-2010 o 21:45 Powód: dubel
Asia, a jest tam u was troche mam w ciąży, albo jakas szkoła rodzenia?? zawsze mogę przyjechać i zrobić prezentacje odnośnie chust i jak bedzie potrzeba zorganizować warsztaty- przecież Bielsk to niedaleko od Białegostoku
Pozdrawiam i owocnego zgłębiania chustonoszenia![]()
Wiem,że jest szkoła rodzenia, kiedyś spotkania były w czwartki,ale jak teraz jest to nie wiem.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
ja będę w drugiej połowie lipca w Hajnówce to możemy się jakoś umówić![]()
Hej ja mieszkam w Białymstoku ale mój mąż pochodzi z Bielska, więc co jakiś czas, najczęściej w weekendy jestem u teściów. Bardzo chętnie się spotkam i pomogę w motaniu![]()
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
Dziewczyny , ja będę pod koniec lipca i poczatek sierpnia , zorganizujmy się . Może nawet w weekend 24ego .
Moi rodzice mają dom , to może właśnie u mnie .
A jeśli chodzi o szkoły rodzeni i pokazy to kiepsko , raczej z ochotą u tych pań co chodzą , też miałam taki pomysł , ale szkoda zachodu niestety .
Ja też bywam w weekendy bo moi rodzice mieszkają w Bielsku.
Mama Leny (17.06.2008), Łukasza (29.10.2011) i .... (wrzesień 2017)
ja na bank będę w ostatni weekend lipca
supermy raczej też będziemy w Bielsku
Hmmm.... Moja córcia ma urodziny 23 więc w weekend Bielsk raczej przyjeżdża do nasna imprezkę ale 30-31 możliwe że będzie mi pasować
JEWA
BLOG PORADNI
OKNo to wstępnie możemy się zgadywać na 30-31
![]()
JEWA
BLOG PORADNI