Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chusty Dolcino?
- Głosujących
- 33. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Chustonówka
Dwa dni temu nabyłam sobie Kubę
Była tak piękna, że nie mogłam sobie odmówić
Zgodnie z zaleceniami uprałam ją dwa razy, wyprasowałam i dziś umiesciłam w niej mój 4kg-mowy słodki ciężar.
Do tej pory mam bardzo małe doswiadczenie, bo Ingusi nie nosiłam w ogóle a Igorek ma trzy tygodnie dopiero. Kupiłam sobie jeszcze przed porodem Babylonię i nosiłam Igorka od czasu do czasu po domku albo po podwórku, żeby zobaczyć, jak to jest no i żeby się wprawiać w wiązaniu
Dziś jak zamotałam się w tę Kubę to byłam w szoku, o ile jest to łatwiejsze, przyjemniejsze i wygodniejsze niż w Babylonii
jestem zachwycona tą chustą!!! Chodzilam z młodym 3 godzinki i oczywiście nie czułam wcale jego "ciężaru"
. Ta chusta jest naprawdę wg mnie fajniejsza - Igorek tez się chyba dobrze w niej czuł bo najpierw się przez godzinkę rozglądał na boki a potem usnął i śpi do tej pory pomimo, że juz dawno go odplątałam
W porównianiu z Babylonią, ta chusta jest mięciuteńka, świetnie sie dociąga pomimo, że jestem jeszcze nowicjuszem w motaniu, i dużo mi w niej było wygodniej.
Ocenę wystawię, jak wypróbuję jeszcze jedną conajmniej chustę ale stwierdzam, ze to super zakup był
- jeszcze tylko musze jakoś mężowi wytłumaczyć, że absolutnie niezbędny
Uprawnienia umieszczania postów