Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: 1.07 czyli wczoraj mama na Klinach- Kraków

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie 1.07 czyli wczoraj mama na Klinach- Kraków

Około godziny 17, na ulicy Marusarzówny, widziałam mamę zamotaną w chustę w kolorze granatowym!Jedno dziecko mama miała w chuście, a drugie w wozku. No przed moim domem przeszła, teraz żałuję, że nie zagadałam, ale akurat wybiegła mi nasza psiura i musiałam za nią w pogoń ruszyć.

Mamo co w granatowej chuście nosi, jesteś tu?
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

moja nieforumowa kumpela nosi w granatowej, ale ma tylko jedno dziecko, to pewnie nie ona

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasnie Pani :) Zobacz posta
    moja nieforumowa kumpela nosi w granatowej, ale ma tylko jedno dziecko, to pewnie nie ona
    Ech, ponieważ ruszyłam za mym psem, nie mam pojęcia co to za szmata była, tyle wiem, że granatowa. Może drugie, to nie było jej dziecko. A koleżanka Twa mieszka gdzieś w okolicach borku/klin?
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustonówka Awatar andja
    Miejscowość
    Krk

Domyślnie

bubusita, to nie ja byłam, ale się tu odezwę
    mój pierwszy post BTW
    mieszkam na os. pod Fortem, jestem na razie początkującą chustonoszką (elastyk i 5-miesięczna córa), myślę jednak o jakiejś tkanej, ale zielona jestem, mogę liczyć na "sąsiedzką pomoc"? ...

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andja Zobacz posta
    bubusita, to nie ja byłam, ale się tu odezwę
    mój pierwszy post BTW
    mieszkam na os. pod Fortem, jestem na razie początkującą chustonoszką (elastyk i 5-miesięczna córa), myślę jednak o jakiejś tkanej, ale zielona jestem, mogę liczyć na "sąsiedzką pomoc"? ...
    Na razie wyjeżdżamy na wakacje, ale jak wrócę skontaktuję się z Tobą na pw. Fajne, że ktoś meszka tak blisko nas. A tak w ogóle to może to Figi się kiedyś razem wybierzemy?
    *Paulo Coelho*

Uprawnienia umieszczania postów