nie rob wiecej dziecku krzywdy i w szmaty nie motaj
dobrze jest, a bedzie jeszcze lepiej
maluch zadowolony to juz polowa sukcesu
chusta jest niedociagnieta po calosci - nie boj sie mocniej zawiazac
twoj smyk chyba juz stabilnie glowe trzyma - wiec nie ma co sie z waleczkami bawic
chusta ladnie rozlozona na pleckach, doopka wpadnieta, zaba jest - moze troche nierowna ale jak dociagniesz chuste zaba sie wyprostuje i troche zwezi
ma byc tak ciasno ze kiedy sie pochylisz dziecko nie bedzie od ciebie "odpadac" a ty nie bedziesz czula przymusu podtrzymania go rekoma
czyli mogę ją tak jakby poskładać na górze i trochę niżej ją dać? Czy powinna być na tej wysokości co jest teraz? Bo faktycznie smyk główkę trzyma. Tylko lubi się odchylać do tyłu ale to pewnie kwestia dociągnięcia.
W ogole to wczoraj poczytałam inne watki i super radzicie z tym dociąganiem chusty do góry i troche na bok na wysokości główki dziecka. Faktycznie dużo to daje bo do tej pory na bokach za luźno było stanowczo.
zaraz jadę w miasto, więc jak chcesz, mogę do cię wpaść i pokombinujemy na zywca![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, niepraktykujący ale z sentymentem.
Matka Mateusza (wrzesień 2005) i Małgośki (styczeń 2008), była chustonoszka, ale trzymająca jeszcze szmaty w szafie.
No chustopróchno po prostu.
serio piszesz? Jak masz ochotę wapść to serdecznie zapraszam![]()
to daj mi telefon i adres na pw
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, niepraktykujący ale z sentymentem.
Matka Mateusza (wrzesień 2005) i Małgośki (styczeń 2008), była chustonoszka, ale trzymająca jeszcze szmaty w szafie.
No chustopróchno po prostu.
mnie sie tez wydaje ze tylko slabo podociagane
a tak wszystko super sie prezentuje
sprobujesz klka razy i zobaczysz efekty
doominikaa![]()
Dzięki dziewczyny. Z tym dociąganiem to już się staram jak mogę :-/
Dominika, wyslalam pw
aaaa to już wiem dlaczego Młoda buja się tak na boki ;/ Muszę lepiej dociągać ale boję się że ją ścisnę za bardzo ...
zawiązane ładnie, tylko dociągnięte za słabo
ale to już dominika Ci pokaże.
Dominika pokazałabardzo bardzo jeszcze raz dziękuję
Fajnie było Cię zobaczyć tak poza tym i pogadać. Mam nadzieję że kiedyś poznam Twoje szkraby.
Wiecie co , chyba pierwszy raz spotkałam się z tym, że ktoś tak bezinteresownie pomógł !!!Rewelacja
))
Dziewczyny, a może wiecie co robie źle że Mańce w pouch tak strasznie wbija się materiał w nóżki - wydaje mi sie że chusta jest zaduża i może dlatego ???