Dharma ja sama muszę się jeszcze dużo nauczyć, ale pomóc oczywiście mogę...
Edit: A my w avatarku mamy fotkę w tym własnie plecaku![]()
Ostatnio edytowane przez tysia ; 30-06-2010 o 22:58
Adam 2009
Alicja 2011
do mnie przemawiają wszystkie filmiki z tą dziewczyną i tu dzidzia jest malutka
http://www.youtube.com/watch?v=vkLtoOvg_Jo
Właśnie spróbowałam na Damianie. Tylko złą chustę wziełam bo bardzo starannie trzeba dociągnąć i niestety mocno mi opadł. Jutro próbujemy od nowa![]()
Dziewczyny, a ile trzeba minimum chusty?
Bo pomyślałam, że może tak z kółkowej by można, ale chyba za mało będzie - no chyba, że ktoś ma z długim ogonem...
Muszę jutro spróbować.
edit: Nie da rady, trzeba kupić krótką albo mieć wielllkii szal z długiej - to bardziej na jesień![]()
Ostatnio edytowane przez ledunia ; 30-06-2010 o 23:23
Taki fajny ten plecak, aż się chce kupić jakiegoś bardzo króciakaA ja mam same standardy i obiecałam sobie że więcej chust już niet.... Może mi podpowiecie do jakiego wieku można nosić dziecko w takim plecaku? Bo ktoś mi niedawno mówił że moją Marudę to już powinnam nosić w innym plecaku niż prosty, bo duże dzieci już źle się tak noszą
No i co teraz?
Panna Maruda V 2009 i Marudnik Wielki VI 2011
ale fajnie dziewczyny, że próbujecie wzmocnionego rebozo. idealna długość do tego wiązania to 3m.
never, to wykończenie plecaka z supłami po obu stronach, to tzw. wykończenie estońskie, ale na razie nie znajdę zdjęć, zamotam i poproszę męża, żeby pstryknął fotkę.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
fajowy ten plecaczek, jeszcze takiego nie probowałyśmy - ale nadrobimy to jak tylko do domu z pracy wrócę.
ps-zaczynam żałować ze krótką śliweczkę ostatnio w świat puściłam zosinamamo![]()
baaaardzo mi się podoba to wiązanie
![]()
Doradca Noszenia ClauWi® i Doula
chyba się też za jakąś krócizną rozejrzę, bo mamy w planie wkrótce rozpocząć plecakowanie![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)