A w wielo też się zakochałam, bardzo żałuję, ze Hania miła je na samą końcóweczkę (teraz już prawie odpieluchowana). Moja mama zachwycona nimi, chwali mnie, ze ja taka dzielna, ze wielo wprowadziłam a zpampersami przecież wygodniej i wszystkim naokoło to mówi. A teściowa, jak zostawiałam jej małe z torbą wielo na zmianę, to zawsze odbierałam je w pampersie, wielo nie ruszone (bo wygodniej ) i szlag mnie trafiał. EC próbowałam z Martusią, udawało się, ale przerosło mnie odpieluchowanie Hani, zawsze chciały sikać w tym samym czasie i tak jakoś zaniechałam, żałuję. Ale i tak jestem dumna, ze wielo mamy, bo w otoczeniu nikt o tym nie słyszał i każdy robi wielki gały i pyta mnie a co to i po co to? kuzynka o ec mówiła, ze to trzeba mieć powołanie i ona by nie dała rady non stop gapić się na syna, czy aby nie zrobi siku!
my śpimy w 4 i dobrze nam!!!!
a co to są te wątki rówieśnicze? oświećcie tępaka, bo ja tylko na jednym forum byłam w życiu...i już tu zostałam, nasze kochane forum, tu człowiek czuje, że robi dobrze i że ma wsparcie, a matki z zalinkowanego forum to jakby inna bajka....